• Tommy Hilfiger și Disney au colaborat pentru a lansa o jachetă unică, în ediție limitată.
  • Este vorba despre un design ce prezintă silueta iconică lui Mickey Mouse, imprimată 3D.
  • Reimaginând stilurile colegiale, colecția pe care a prezentat-o Tommy Hilfiger include ilustrații manga ale lui Mickey Mouse.

Tommy Hilfiger și Disney au colaborat pentru a lansa o jachetă unică, în ediție limitată, care va fi scoasă la licitație. Este vorba despre un design ce prezintă silueta iconică lui Mickey Mouse, imprimată 3D.

Anterior, Tommy Hilfiger a lansat colecția specială pentru Disney cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființarea companiei în stilul mangA, specific cunoscutelor desene japoneze.

Reimaginând stilurile colegiale, colecția pe care a prezentat-o Tommy Hilfiger include ilustrații manga ale lui Mickey Mouse și anturajul său, inclusiv Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck și Daisy Duck, pe o serie de siluete diferite. Din 94 de piese de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, 42 de stiluri de îmbrăcăminte pentru copii și 14 modele adaptive, gama extinsă concentrează personajele prin excelență Disney pe tricouri de rugby, pantaloni chino și sacouri, cu detalii inclusiv imprimeuri jacquard ale unei monograme „TH” complet noi.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Imprimeurile omagiază meșteșugurile originale ale artiștilor Disney cu schițe desenate manual și pete de cerneală, în timp ce Manga Mickey este înfățișat mișcându-se prin dunga lui Hilfiger Ithaca pe cămăși și rochii de cămașă. Între timp, bulinele semnături ale lui Minnie dau viață unui tricou de cricket și unui pulover țesut, în timp ce gama Adaptive include tricouri și rochii cu închidere magnetică convenabilă.

Citește și