• Gică Hagi (59 de ani), liderul Generaţiei de Aur, a fost în centrul atenţiei şi la dineul care a precedat marele meci de pe Arena Naţională.
  • Întrebat dacă preţul obţinut pe tricoul său este unul corect, Hagi a stârnit zâmbetul tuturor: „Să fiu sincer? În timpurile care sunt, nu. Se putea şi mai bine”.
  • Hagi a fost cel care a cumpărat tricoul lui Ilie Dumitrescu, pentru suma de 6.000 de euro.

Gică Hagi (59 de ani), liderul Generaţiei de Aur, a fost în centrul atenţiei şi la dineul care a precedat marele meci de pe Arena Naţională. De la 20:30, în această seară, Generaţia de Aur va disputa meciul de retragere contra selecţionatei mondiale, antrenată de către Jose Mourinho.

Vineri seara, la Radisson, a avut loc dineul oficial, acolo unde s-a adunat întreaga cremă a fotbalului românesc. Un punct de atracţie al serii l-a reprezentat acţiunea caritabilă de vânzare a tricourilor fotbaliştilor care se vor afla pe terenul celui mai mare stadion din România.

Cel mai bine vândut tricou a fost cel al lui Hagi, achiziţionat de Veronica Schmidt, soţia celui care controlează grupul Automobile Bavaria, unul dintre sponsorii „Regelui”, contra sumei de 30.000 de euro.

Recomandări

CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL
PLAJELE DIN SINGAPORE, ACOPERITE DE PETROL
PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL

Întrebat dacă preţul obţinut pe tricoul său este unul corect, Hagi a stârnit zâmbetul tuturor: „Să fiu sincer? În timpurile care sunt, nu. Se putea şi mai bine, cu toate că spun respect domnului Schmidt, care a cumpărat tricoul”.

Şucu a cumpărat tricoul lui Mourinho

Patronul rapidist Dan Şucu (61 de ani), prezent şi el la gală, a fost cel mai activ la licitaţia de vineri. Finanţatorul celor de la Rapid a achiziţionat tricoul lui Jose Mourinho, cu 16.000 de euro, dar şi pe cele ale lui Rivaldo şi Hristo Stoichkov.

În sală a fost prezent şi Cristi Borcea (54 de ani). Fostul acţionar al celor de la Dinamo s-a orientat spre tricourile reprezentanţiilor Generaţiei de Aur cu trecut dinamovist.

Hagi a fost cel care a cumpărat tricoul lui Ilie Dumitrescu, pentru suma de 6.000 de euro. Ulterior, la microfon, a spus că a făcut acest demers pentru a se revanşa pentru pasa de gol primită în victoria României cu Argentina, scor 3-2, de la World Cup ’94.

Licitaţia se desfăşoară în două etape, primele 26 de tricouri de joc fiind licitate în seara de vineri, 24 mai, înaintea meciului aniversar, iar diferenţa, 23 de tricouri, va fi licitată după meciul aniversar, vineri 31 mai 2024, exclusiv online, de la ora 12.00.

Citește și