• Ediția Ro-Wine de anul acesta are loc la Fratelli Studios.
  • Bucureștenii vor avea ocazia să deguste peste 2.000 de tipuri de vin din 15 țări.
  • Peste 50 de producători de vinuri premium din România și din Republica Moldova își vor prezenta vinurile în sala principală a locației.

Weekend-ul vine cu cel mai spumant Festival al primăverii: Ro-Wine. Ediția de anul acesta are loc la Fratelli Studios, unde bucureștenii vor avea ocazia să deguste peste 2.000 de tipuri de vin din 15 țări, dar și șampanii de colecție.

Peste 50 de producători de vinuri premium din România și din Republica Moldova își vor prezenta vinurile în sala principală a locației.

Co-fondatorul festivalului, Marinela Ardelean: Vizitatorii care ne calcă pragul astăzi și mâine pot degusta vinuri de la peste 150 de producători din 15 țări. Vinuri, produse gastronomice, brânzeturi și produse de patiserie sau cafea de specialitate”.

Recomandări

CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL

În această ediție am pregătit o selecție mai mare de spumante, începând de la șampanie, inclusiv masterclass-uri și degustări cu șampanii de colecție. Avem diferite șampanii de colecție și spumante din Spania, din Franța, din diferite țări consacrate pentru producția de spumante”, a spus Marinela Ardelean, la Aleph News.

Citește și