• Circulația va fi restricţionată pe mai multe artere.
  • Evenimentul „Sărbătoarea lui Buddha” va organiza o adunare publică în marș în Piața Victoriei.
  • 6% din populația Sibiului aleargă la o competiție devenită tradițională.

Dacă ai treabă azi în București și nu poți lăsa mașina acasă, alege-ți bine ruta! Circulația va fi restricţionată pe mai multe artere, pentru desfăşurarea unor evenimente culturale, artistice, sociale şi sportive. Iar dacă mergi la munte, ia in calcul că aproape tot Sibiul e blocat pentru un maraton social.

Unde avem restricții în Capitală?

În primul rând avem evenimentului „Străzi Deschise” – promenadă urbană pe Calea Victoriei și pentru desfășurarea acestui eveniment va fi restricționată circulația între Bulevardul Dacia și Splaiul Independenței.

Până la ora 23:00 este această a restricție, apoi avem evenimentul „Sărbătoarea lui Buddha” care va organiza o adunare publică în marș în Piața Victoriei. Evenimentul restricționează traficul o jumătate de oră de la ora 18:00 la 18:30. Până la ora 23:00 avem restricții pe strada dintre Matei Vodă, Basarab Voievod și Tache Protopopescu pentru evenimentul „Femei pe mătăsari”.

Recomandări

CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL
PLAJELE DIN SINGAPORE, ACOPERITE DE PETROL
PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL

Începând cu ora 20:30 în zona Stadionului Arena Națională se va desfășura meciul de adio al generației de aur pentru ultima dată împreună și aici vor fi restricții.

Care este situația în Sibiu?

Astăzi începe un eveniment internațional al Sibiului, este un maraton de tradițe. Este cea mai mare ediție a Maratonului Internațional de la Sibiu. 9000 de alergători vor susține anul acesta diverse cauze. Voluntarii vor încuraja de pe margine acest eveniment. 6% din populația Sibiului aleargă la această competiție devenită tradițională anul acesta pentru 51 de cauze sociale. Cei care aleargă astăzi susțin proiecte precum: un electrocardiograf pentru ambulanță, aparatură pentru secția de neonatologie, proiecte verzi sau alte proiecte înscrise în concurs.

Citește și