• Dane Gillespie a încasat un cec de 8.900 de lire sterline de la bunica sa în contul său Nationwide.
  • Tânărul a fost uimit să afle că cele aproape 9 milioane de lire sterline au intrat din greşeală.
  • Mama sa, Caroline, din Belfast, a povestit şocul pe care l-a avut după ce a văzut o captură de ecran cu soldul lui Dane.

Un adolescent norocos a fost şocat să afle că a devenit milionar peste noapte, după ce, din cauza unei erori bancare, a primit 8,9 milioane de lire sterline. Dane Gillespie a încasat un cec de 8.900 de lire sterline de la bunica sa în contul său Nationwide. Dar tânărul de 18 ani a fost uimit să afle că cele aproape 9 milioane de lire sterline au intrat din greşeală.

Mama sa, Caroline, din Belfast, a povestit şocul pe care l-a avut după ce a văzut o captură de ecran cu soldul lui Dane.

Nici nu ne-a venit să credem”, a spus ea. Fiul meu a crezut că este milionar pentru câteva ore. Miercuri dimineaţă avea 8,9 milioane de lire sterline în cont. E bine că ne-a spus şi nu s-a dus să-i cheltuie pe toţi. El are doar 18 ani. A primit un cec de la bunica sa de 8.900 de lire sterline şi a depus cecul joia trecută.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

I-am spus în această dimineaţă: Cecul acela ar trebui să fie compensat în economiile tale, iar el s-a conformat. În minutul următor, soţul meu mi-a trimis un mesaj cu fotografia cu detaliile contului său bancar. Mi-a luat un pic de timp să dau click. Mi-a spus: O să comand un Porsche, iar eu i-am zis: Nu fi prost, nu sunt banii noştri, trebuie să rezolvăm asta”.

Statutul de milionar al studentului de la Belfast Met a durat doar câteva ore, căci banca şi-a realizat rapid greşeala şi a emis o corecţie a cecului, relatează Mirror.

A fost aşa timp de câteva ore bune. Pentru un tânăr de 18 ani, fiind milionar pentru o zi, nu-i vine să creadă. A vrut doar să iasă şi să cheltuiască, dar dacă o faci, atunci trebuie să dai banii înapoi. A crezut că toate zilele de naştere au venit deodată în această dimineaţă. E o nebunie”, a adăugat mama sa.

Citește și: