• Un start-up din Anglia a lansat conceptul de VR teambuilding, unde angajații sunt trimiși într-o „misiune pe Marte.”
  • Angajații lucrează împreună ca să scape într-o navă spațială, dar dacă un membru rămâne în urmă, echipa pică exercițiul.
  • Bank of America a folosit metoda teambuilding în VR.

S-au dus vremurile în care colegii de serviciu erau duși la munte sau la mare să participe la teambuildinguri, iar acum se face în VR, cel puțin în Anglia, scrie BBC.

Un start-up din Anglia a lansat conceptul de VR teambuilding în care colegii de serviciu sunt trimiși într-o misiune ștințifico fantastică pe Marte și trebuie să lucreze împreună ca să scape într-o navă spațială de pe „planeta roșie”. Asta, în timp ce sunt vânați de o armată de roboți răi. Creatorii misiunii însă, spun că dacă vreun membru al echipei este lăsat în urmă în timpul misiunii, toată echipa pică exercițiul de teambuilding.

Bank of America a folosit deja metoda VR

Pe de-altă parte, patronii de firmă sunt în culmea fericirii, iar Bank of America a folosit metoda teambuilding în VR și a descoperit că în urma simulării, angajații devin mai fericiți și își înțeleg mult mai bine rolul în firmă.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
CÂT PLĂTEȘTI PENTRU UN APARTAMENT NOU ÎN BUCUREȘTI?

Ceea ce-i supără în schimb pe angajați sunt mailurile primite duminica după amiaza. Deși experții spun că mailurile trimise duminică la ora 3 după amiaza au cele mai mari șanse să fie citite. Aceeași experți spun că angajații se simt stresați de serviciu și vinovați dacă nu răspund imediat.

Citește și: