• Lasă cizmele roșii, a apărut o nouă modă în oraș și este vorba despre un clasic al copilăriei: Teletubbies.
  • Cizmele verzi, cu toc înalt, transformate în corpul personajului, au întors cu siguranță capetele lumii modei.
  • La un preț de 2.500 de dolari (2.086 de lire sterline), cizmele Christian Cowan x Teletubbies sunt disponibile pentru precomandă, cu livrare preconizată între 15-31 mai.

Lasă cizmele roșii, a apărut o nouă modă în oraș și este vorba despre un clasic al copilăriei: Teletubbies. Așa este, designerul britanic cu sediul la New York, Christian Cowan, a lansat o colaborare cu Dipsy.

Cizmele verzi, cu toc înalt, transformate în corpul personajului, au întors cu siguranță capetele lumii modei – iar unii pur și simplu nu știu ce să creadă. Anunțul a fost inundat de opinii polarizate, mulți – inclusiv Paris Hilton – exprimându-și dragostea pentru cizmele iconice.

Închină-te în prezența măreției”, a scris un fan, în timp ce un altul a reiterat: Nu este o dorință, este o NEVOIE!”. Un al treilea a glumit: Îmi place asta, dar sunt loială băiatului meu Po!”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

LMAO, moda scapă de sub control – dar eu tot aș purta-o”, a glumit un altul. Cele patru personaje legendare sunt în centrul atenției pentru o colecție de cinci piese care celebrează dragostea lui Cowan pentru Teletubbies”.

Se spune că se adresează consumatorilor tineri adulți care au crescut uitându-se la Teletubbies și care acum se îndrăgostesc din nou de Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa și Po, care au devenit personaje emblematice ale culturii pop, celebrate prin momente virale în social media, apariții ale celebrităților, colaborări cu designeri și multe altele”.

Vorbind despre colaborarea iconică pe Instagram, Cowan a scris: Când ne-am hotărât care va fi următoarea noastră colaborare, am propus o grămadă de personaje emblematice din cultura pop, iar apoi ne-a venit ideea de a face tema aceasta. I-am tratat pe Dipsy, Laa-Laa, Po & Tinkey-Winkey ca pe legendele care sunt, fotografiate într-un stil Avedon-esque, aceste haine spun povestea celor patru personaje legendare ale noastre, care au ajuns să calce pe gâtul tuturor și au autografiat aceste piese pentru fanii lor adoratori.”

La un preț de 2.500 de dolari (2.086 de lire sterline), cizmele Christian Cowan x Teletubbies sunt disponibile pentru precomandă, cu livrare preconizată între 15-31 mai.