• Foad Dabiri a scris pe Twitter: După aproape patru ani incredibili la Twitter, am decis ieri să părăsesc cuibul”.
  • Intrarea lui DeSantis în cursa pentru Casa Albă a fost afectată de probleme deoarece o transmisiune în direct pe Twitter a funcționat defectuos.
  • Twitter nu a oferit o declarație cu privire la plecarea lui Dabiri.

Un șef de inginerie de la Twitter a declarat că părăsește compania, la o zi după ce lansarea campaniei prezidențiale americane a lui Ron DeSantis pe platformă a fost afectată de probleme tehnice, scrie BBC.

Foad Dabiri a scris pe Twitter: După aproape patru ani incredibili la Twitter, am decis ieri să părăsesc cuibul”. Intrarea lui DeSantis în cursa pentru Casa Albă a fost afectată de probleme deoarece o transmisiune în direct pe Twitter a funcționat defectuos.

Mai mult de 80% din forța de muncă a firmei a fost redusă de când compania a fost cumpărată de Musk. Dabiri nu a precizat de ce a decis să părăsească Twitter și nici dacă a avut legătură cu problemele legate de evenimentul lui DeSantis pe platformă. Compania nu a oferit o declarație cu privire la plecarea lui Dabiri atunci când a fost contactat de BBC. Dabiri, care a fost șeful ingineriei pentru organizația Twitter Growth, a declarat într-un tweet că a experimentat două epoci distincte” în cadrul companiei, înainte și după ce aceasta a fost achiziționată de multimiliardar anul trecut.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Tranziția către Twitter2.0″ a fost masivă și rapidă”

Într-o altă postare, Dabiri a spus că tranziția către 2.0″ a companiei a fost masivă și rapidă”. El a adăugat: Să spunem că a fost o provocare la început ar fi puțin spus”. Cu toate acestea, Dabiri a spus: Lucrul cu @elonmusk a fost extrem de educativ și a fost edificator să văd cum principiile și viziunea sa modelează viitorul acestei companii.”

Probleme cu o transmisiune în direct pe paltformă au făcut ca un eveniment de lansare a candidaturii lui Desantis la nominalizarea republicană la președinție să înceapă cu 20 de minute întârziere. În momentul în care discuția de miercuri seară a început cu adevărat, sute de mii de utilizatori Twitter au părăsit platforma. Guvernatorul Floridei este văzut ca principalul rival al fostului președinte Donald Trump pentru a fi candidatul partidului lor la alegerile generale din 2024.

Citește și: