Unul dintre cele mai frumoase coance din New York își caută proprietar. Domeniul Stonewall Farm din New York este scos la vânzare

  • Stonewall Farm Estate, din New York, este scoasă la licitație pentru 100 milioane de dolari.
  • Conacul are o bibliotecă pe două etaje și o piscina în lungime de optsprezece metri.
  • Caii se odihnesc într-un grajd de patruzeci de locuri, plus alte două de câte douăzeci și patru de locuri.

În New York există una dintre cele mai frumoase case din lume. Stonewall Farm Estate, în valoare de 100 de milioane de dolari, este un conac ce se întinde pe 24.000 de metri pătrați.

Dacă îți plac și caii, pe lângă lux, locația este ideală pentru tine. Ferma de lângă conac are grajduri care pot acomoda mai mulți cai, pe care, desigur, îi poți vedea alergând pe pajiștile proprietății.

Reședința principală are 8 dormitoare, 10 băi, o casă pentru oaspeți, plus alte cinci apartamente pentru staff. Iar dacă acestea nu sunt suficiente, află că Stonewall are și o casă cu piscină, stil pavilion, de 4.000 de metri pătrați.

Iar dacă vrei să savurezi un pahar de vin în fața șemineului, ai de unde alege. Conacul are o cramă cu o vinotecă de 2.200 de sticle.

Arta este și ea la un nivel înalt. Lucrări din dinastia Qi, antichități de la Karl Kemp, candelabre de la Hermes și Emile Jaques Ruhlmann îți înfrumusețează viața.

Dar asta nu e tot. Stonewall are și patru grădini. O grădină japoneză Zen, cu un iaz în care înoată pești koi,
o grădină cu trandafiri englezi, o grădină special creată pentru fluturi și o alta de plante aromatice.