• Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat reședința din Montecito doar cu câțiva ani în urmă, dar acum se pare că vor să se mute din cauza afirmațiilor că nu pare a fi potrivită pentru familia lor tânără.
  • Prințul Harry și Meghan Markle ar fi plecat la vânătoare de case, în încercarea de a se muta într-un conac mai mare din SUA.
  • Cuplul s-a mutat în Statele Unite în urmă cu câțiva ani și a locuit într-o casă luxoasă de 13 milioane de lire sterline în Montecito, California.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat reședința din Montecito doar cu câțiva ani în urmă, dar acum se pare că vor să se mute din cauza afirmațiilor că nu pare a fi potrivită pentru familia lor tânără.

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi plecat la vânătoare de case, în încercarea de a se muta într-un conac mai mare din SUA. Dar cuplul și cei doi copii mici ai lor se pare că vor să vândă – și vor să facă un profit uriaș de 7 milioane de lire sterline.

În ciuda faptului că în zonă există un club de agrement pentru membri, un club de golf, un teren de tenis și multe altele, se pare că nu sunt mulțumiți de vila în care locuiesc în prezent, deoarece nu este potrivită pentru o familie tânără.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mai multe agenții de presă locale au afirmat că aceștia doresc să se mute în Hope Ranch – la aproximativ 16 km de locul în care se află acum – și că ar fi cumpărat deja o proprietate. Comunitatea la care se uită este mai privată și mai liniștită, se pare.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că anterior le plăcea locul în care locuiesc acum, la începutul acestui an s-a raportat că proprietatea era asediată de mirosuri îngrozitoare. Din cauza mlaștinii cu apă sărată de 42 de acri care a fost construită în zonă, locul a devenit un refugiu pentru păsări. S-a raportat că acolo mirosea ca într-o toaletă uriașă.

Un rezident local anonim a declarat: Miroase ca niște măruntaie care au putrezit la soare. Îmi face stomacul să se agite. Am văzut o grămadă de proprietari care își închid ferestrele atunci când se simte mirosul.”

Iar oficialii locali au declarat că mirosul pestilențial s-a datorat lucrărilor de îmbunătățire a terenului, care urmau să continue cel puțin până în toamna acestui an. Cameron Benson, managerul pentru apă curată al orașului Santa Barbara, a declarat: Apa poate stagna acolo. Problemele legate de mirosuri sunt sporadice și, uneori, sunt mai grave în anumite condiții. Scopul nostru este de a îmbunătăți calitatea apei și a habitatului faunei sălbatice de acolo.”

Potrivit rapoartelor de știri locale, refugiul, care a fost un iaz sărat, a fost o problemă mirositoare timp de zeci de ani, iar adesea se poate vedea cum apa capătă o varietate de culori, de la verde și maro, la roz. În septembrie 2021, când nivelul a coborât la unul dintre cele mai scăzute cote din ultimele decenii, Karen Heimberg, o plimbăreață, a descris mirosul: Se simte ca rahatul de rață. Așa miroase pentru mine, a rahat de rață, pentru că se usucă”.

Iar mirosul se înrăutățește atunci când, pe măsură ce nivelul apei continuă să scadă, peștii morți rămân scufundați chiar la nivelul apei. Directorul lucrărilor publice din Goleta, Charlie Ebeling, a declarat anul trecut pentru newspress.com: Lacurile din zonă, cum ar fi Refugiul de păsări Andree Clark din Santa Barbara și Lacul Los Carneros, s-au confruntat în trecut cu o creștere mare a algelor și cu dispariția acestora, în special în anii cu rate scăzute de precipitații.”