• Nu există aproape nici o persoană care să creadă că mirosul corporal neplăcut este ceva normal.
  • Dar puțini știu că, în multe boli grave, schimbarea mirosului corporal este unul dintre primele simptome.
  • Așadar, pentru orice miros corporal necaracteristic, ar trebui să te adresezi medicului pentru un diagnostic precis.

Nu există aproape nici o persoană care să creadă că mirosul corporal neplăcut este ceva normal. Dar puțini știu că, în multe boli grave, schimbarea mirosului corporal este unul dintre primele simptome.

Așadar, pentru orice miros corporal necaracteristic, ar trebui să te adresezi medicului pentru un diagnostic precis. Iată ce boli pot identifica medicii după miros:

Diabet

Dacă organismul nu are acces la glucoză, începe să folosească grăsimile pentru a genera energie. În acest caz, se dezvoltă cetoza, care, în majoritatea cazurilor, este însoțită de respirație urât mirositoare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Insuficiență hepatică

Dacă transpirația, urina și respirația miros a pește crud, înseamnă că ficatul nu-și poate face treaba. În acest caz, substanțele toxice se acumulează în organism.

Cancer pulmonar

Nu cu mult timp în urmă, medicii israelieni au prezentat lumii un dispozitiv care poate diagnostica cancerul pulmonar cu o precizie de 90%. Dispozitivul detectează un miros special secretat de celulele canceroase.

Preeclampsia

Tensiunea arterială ridicată care se dezvoltă la femeile însărcinate poate fi determinată de respirația din gură.

Boala gingivală

Mirosul de hidrogen sulfurat este un semn de boală a gingiilor sau de abces dentar. Atunci când apare un astfel de miros, nu trebuie să amâni vizita la dentist.