• O planetă întreagă vorbește despre Chat GPT, fie că aplicația e văzută ca un robot care ne va înlocui la locul de muncă, fie că e văzută ca un mijloc prin care să îți faci viața mai ușoară.
  • Dar ce ai zice dacă ți-aș spune că Chat GPT te poate ajuta să faci bani mai ușor?
  • Cum? Îți spune Dumitru Socican, redactor la Aleph News.

O planetă întreagă vorbește despre Chat GPT, fie că aplicația e văzută ca un robot care ne va înlocui la locul de muncă, fie că e văzută ca un mijloc prin care să îți faci viața mai ușoară. Dar ce ai zice dacă ți-aș spune că Chat GPT te poate ajuta să faci bani mai ușor? Cum? Ne spune Dumitru Socican, editor Aleph News.

Care sunt cele mai bune moduri prin care poți face bani cu Chat GPT?

Conform site-ului Frugal For Less, unele dintre modurile principale prin care Chat GPT te poate ajuta să câștigi mai mulți bani sau să economisești sunt următoarele.

Dacă ai nevoie să montezi un clip video, software-ul îți poate genera un script în concordanță cu subiectul pe care vrei să îl abordezi cu tot cu indicații pentru ilustrațiile pe care ar trebui să le folosești și unde ar trebui să apară acestea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Apoi, dacă ești scriitor și vrei să lansezi un e-book, Chat GPT te ajută să îți structurezi munca pe capitole și subcapitole sau poate să îți sugereze un «schelet» , pe care să îl urmeze povestea ta. Iar dacă nu îți permiți un web-designer, softul îți oferă posibilitatea să creezi web tools punându-l să scrie în locul tău codul de care ai nevoie”.

Poate să mă ajute să câștig sau să economisesc bani în viața de zi cu zi?

Pentru tine poate că Chat GPT ar fi mai folositor să îți organizeze eficient un itinerariu de călătorie și din punct de vedere al banilor, dar și al timpului. De asemenea, îți poate întocmi un CV antâia cu care îți va fi mult mai ușor la interviurile de angajare. Știu și că postezi mult pe social media, iar softul îți poate genera descrieri perfecte pentru pozele pe care le postezi.

Bineînțeles, e o unealtă minunată și când vrei să traduci un text, dar preferata mea: dacă vrei să îți deschizi o afacere, Chat GPT e perfect ca să îți furnizeze nume pentru companie, dar și sloganuri catchy. ”