• Directorul general al Berkshire Hathaway, Warren Buffett, și-a exprimat recent opinia despre bitcoin, părând să îl critice.
  • Bitcoin este „un simbol al jocurilor de noroc și nu are nicio valoare intrinsecă” , a declarat „Oracolul din Omaha” .
  • Buffett și-a exprimat în mod clar aversiunea față de bitcoin și cu alte ocazii, inclusiv în 2019, când l-a descris ca fiind un „dispozitiv de jocuri de noroc” .

Directorul general al Berkshire Hathaway, Warren Buffett, și-a exprimat recent opinia despre bitcoin, părând să îl critice. Bitcoin este „un simbol al jocurilor de noroc și nu are nicio valoare intrinsecă” , a declarat „Oracolul din Omaha” într-un interviu pentru CNBC, postat miercuri pe Twitter, scrie Fox Business.

El a făcut comentariul despre criptomonede ca răspuns la o întrebare a co-prezentatoarei Becky Quick.

„Dar asta nu îi împiedică pe oameni să vrea să joace la ruletă și să creadă că dacă există un 37, știți, un zero sau dublu zero, nu face nicio diferență. Ba da, face o diferență”, a declarat Buffett. „Este un obicei care îți mănâncă banii dacă îți petreci restul vieții învârtindu-te în jurul ruletei.”

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

„Dar ei prezintă câștigătorii, iar oamenii se entuziasmează și de aceea aparatele de joc fac mult zgomot când plătesc.”

Buffett și-a exprimat în mod clar aversiunea față de bitcoin și cu alte ocazii, inclusiv în 2019, când l-a descris ca fiind un „dispozitiv de jocuri de noroc” și a spus că „nu este o investiție pentru mine” , a relatat anterior FOX Business.

Luni, prețul bitcoin a depășit 30.000 de dolari. Ultima dată când a făcut acest lucru a fost în iunie. Două zile mai târziu, acesta a oscilat în jurul valorii de 29.900 de dolari.

Citește și