• La un an și jumătate după ce Meta a declarat că se va dedica în totalitate construirii unei viitoare versiuni a internetului, spune acum că principala sa prioritate va fi avansarea inteligenței artificiale.
  • „Cea mai mare investiție a noastră este în avansarea inteligenței artificiale și integrarea acesteia în fiecare dintre produsele noastre”, a declarat Zuckerberg.
  • Meta a anunțat că intenționează să concedieze încă 10.000 de angajați în următoarele luni și a dublat noul său obiectiv de „eficiență” pentru companie.

La aproximativ un an și jumătate după ce Facebook s-a redenumit „Meta” și a declarat că se va dedica în totalitate construirii unei viitoare versiuni a internetului numită metavers, Zuckerberg spune acum că principala sa prioritate de investiții va fi avansarea inteligenței artificiale.

Acum, Zuckerberg spune că firma se va concentra mai ales pe reducerea costurilor și pe eficientizarea proiectelor. Construirea metaversului „rămâne esențială pentru definirea viitorului conexiunii sociale”, a scris Zuckerberg, dar nu în acest domeniu Meta va investi cea mai mare parte a capitalului său.

Într-o scrisoare adresată marți personalului, directorul general Mark Zuckerberg a anunțat că intenționează să concedieze încă 10.000 de angajați în următoarele luni și a dublat noul său obiectiv de „eficiență” pentru companie.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Cea mai mare investiție a noastră este în avansarea inteligenței artificiale și integrarea acesteia în fiecare dintre produsele noastre”, a declarat Zuckerberg marți. El a spus că instrumentele de inteligență artificială pot ajuta utilizatorii aplicațiilor sale să se exprime și să „descopere conținut nou” , dar a spus, de asemenea, că noile instrumente de inteligență artificială pot fi folosite pentru a crește eficiența la nivel intern, ajutând „inginerii să scrie mai repede și mai bine cod”.


Meta a anunțat la sfârșitul lunii trecute că a format un „grup de produse la nivel de vârf” pentru a accelera activitatea companiei în domeniul instrumentelor de inteligență artificială.