• Festivalul de la Cannes își deschide a doua săptămână.
  • Vedetele au strălucit pe covorul roșu.
  • Evenimentul se închide pe 27 mai.

Festivalul de Film de la Cannes debutează cu a doua săptămână pentru a celebra cele mai bune filme internaționale din acest an, iar vedetele continuă să se ridice la înălțimea glamourului caracteristic festivalului pe covorul roșu, scrie Bazaar.

Pe 16 mai, celebritățile au revenit pe Riviera Franceză cu o serie de ținute extravagante care emană genul de opulență rezervat exclusiv pentru covorul roșu de la Cannes. Programat să se desfășoare până la 27 mai, festivalul se poate aștepta să prezinte cele mai dramatice și mai luxoase ținute, fie că sunt făcute la comandă sau scoase din cele mai recente prezentări.

Cea de-a 76-a ediție anuală a Festivalului de Film de la Cannes se desfășoară de marți, 16 mai, până sâmbătă, 27 mai. Iată ce au mai purtat celebritățile:

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ashley Graham

Rosie Huntington-Whiteley

Izabel Goulart

Coco Rocha

Jasmine Tookes

Festivalul găzduiește premiera unui serial foarte așteptat de public. La un an după Irma Vep, de Olivier Assayas, The Idol, al lui Sam Levinson, va fi prezentat fanilor. În film, cântărețul The Weeknd joacă rolul protagonistului, alături de Lily-Rose Depp.

După debutul său în competiție cu Youth (Spring), Wang Bing revine cu un al doilea documentar prezentat în cadrul unei proiecții speciale: „Man in Black”, un omagiu senzorial de șaizeci de minute adus compozitorului chinez disident Wang Xilin.

Citește și: