• Mesajele editate vor avea o etichetă editat” lângă marcajul de timp pentru a arăta modificarea.
  • Cu toate acestea, aplicația nu va păstra niciun istoric al corecturilor.
  • Ceilalți utilizatori nu vor putea vedea versiunile anterioare ale mesajelor editate.

WhatsApp a anunțat astăzi una dintre cele mai așteptate funcții – editarea mesajelor. Mark Zuckerberg a precizat într-o postare pe Facebook că utilizatorii pot modifica acum un mesaj în termen de 15 minute de la trimiterea acestuia. Dacă vrei să faci acest lucru, poți să ții apăsat pe un mesaj și să selectezi pe opțiunea de editare pentru a modifica mesajul, scrie Tech Crunch.

Mesajele editate vor avea o etichetă editat” lângă marcajul de timp pentru a marca modificarea. Cu toate acestea, aplicația nu va păstra niciun istoric al corecturilor. Ceilalți utilizatori nu vor putea vedea versiunile anterioare ale mesajelor editate.

Suntem încântați de faptul că acum veți avea mai mult control asupra chat-urilor, cum ar fi corectarea greșelilor de ortografie sau adăugarea de mai mult context la un mesaj. Pentru aceasta, în termen de 15 minute de la trimiterea mesajului, trebuie să atingeți și să țineți apăsat acel mesaj pentru o perioadă de timp și apoi să selectați opțiunea Editare din meniu”, a precizat compania într-o postare pe blog. Până acum, utilizatorii trebuiau fie să șteargă cu totul un mesaj, fie să trimită o corecție într-un mesaj separat. Anul trecut, aplicația de chat a mărit limita de timp pentru a șterge un mesaj de la două zile la 60 de ore.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Concurenții WhatsApp, precum Telegram și Signal, oferă de mult timp posibilitatea de a edita mesaje. Odată cu iOS 16, Apple a introdus, de asemenea, posibilitatea de a edita și de a anula mesajele trimise prin iMessage. Chiar și Twitter a introdus anul trecut butonul de editare pentru utilizatorii plătitori. Deși limita de timp pentru a modifica un mesaj nu este la fel de generoasă ca fereastra de 48 de ore a Telegram, este totuși mai bună decât nimic.

Trimiterea de corecturi pe Whatsapp poate deruta destinatarul. De asemenea, creează notificări inutile. Când ștergeți un mesaj, acesta nu dispare complet din conversație, ceea ce poate fi, de asemenea, derutant. În schimb, acesta este înlocuit cu o notă gri pe care scrie Acest mesaj a fost șters”.

Citește și: