• Kim Kardashian a spus că a fi părinte este atât de greu încât plânge până adoarme.
  • Fanii au subliniat că are bone și o casă plină de personal care să o ajute.
  • „Să pretinzi că face orice în jurul conacului ei cu personal de gardă pentru orice este ridicol”.

Kim Kardashian a fost criticată pentru că se plânge de copiii ei. Vedeta de reality-show în vârstă de 42 de ani a recunoscut că a fi o mamă singură de patru copii este uneori atât de dificil încât plânge până adoarme, în timpul unei apariții la podcastul On Purpose al lui Jay Shetty, scrie Mirror.

Fanii însă, i-au spus să „revină la realitate”, întrucât îi atrag atenția că are o echipă completă de personal care o ajută. „Sunt sigură că fiecare mamă de pe pământ și-ar dori să aibă bucătari și menajere private care să spele vasele și să spele rufele pentru tine, așa cum face ea”, a spus un fan pe Reddit.

Acuzațiile fanilor

„Să pretinzi că face orice în jurul conacului ei cu personal de gardă pentru orice este ridicol”, a adăugat un fan. Un al treilea a scris: „Nu am nicio problemă cu faptul că ea are un întreg personal de bucătari, o echipă de glam, bone, dar ce mă enervează este că ei pretind că este atât de greu să fii părinte în ceea ce privește viața de zi cu zi.”

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Alt fan afirmă că: „Nu, nu este chiar așa când ai ajutor. Responsabilitatea de a crește copii și luptele de zi cu zi sunt două lucruri diferite. Ea nu pierde somnul, nu gătește și nu pregătește prânzuri și nu spală rufe, nu este legată de programul lor de școală. Nu e nimic în neregulă cu asta! Dar nu te preface că o faci singură și că e atât de greu”

Declarațiile făcute de Kim Kardashian

Kim are patru copii cu fostul ei soț Kanye West – North, nouă ani, Saint, șapte ani, Chicago, cinci ani, și Psalm, patru ani.

„Vinovăția de mamă este probabil cel mai greu lucru”, i-a spus vedeta lui Jay în noul podcast. „Te simți ca cea mai rea mamă dacă se întâmplă ceva și nu poți rezolva, nu ai nicio idee cum să schimbi, copiii tăi se ceartă, orice ar fi. Prietenele mele și cu mine ne trimitem mesaje și suntem ca și cum am fi în lacrimi, închizându-ne literalmente în cameră departe de un copil care are un acces de furie, când nu este ceea ce ar trebui să faci. Ar trebui să te duci și să te apleci asupra lor, dar uneori este atât de copleșitor.”

În altă parte a podcastului, Kim a spus că va dori „întotdeauna să fie îndrăgostită” deoarece a recunoscut că este o „romantică fără speranță”. Mama singură a patru copii a spus că îi place ideea de a „crea o viață cu cineva”, dar a adăugat că nu se grăbește, după ce și-a finalizat divorțul de rapperul Kanye West în urmă cu șase luni.

Își va reface Kim viața?

De atunci, muzicianul, în vârstă de 45 de ani, a trecut peste relația cu Kim și s-a căsătorit cu arhitectul Yeezy, Bianca Censori, în cadrul unei ceremonii intime, în ianuarie. Kim a insistat că nu se simte singură, în ciuda faptului că este singură, deoarece a spus că are „atât de multe pe cap”.

Întrebată dacă se va îndrăgosti vreodată din nou, Kim a spus: „Cred că voi fi mereu o romantică fără speranță și voi dori mereu să fiu îndrăgostită și cu siguranță îmi va plăcea să îmi împart viața cu cineva și îmi va plăcea să creez o viață cu cineva. Cu siguranță îmi voi lua timpul necesar și cred că sunt atât de mulți factori, mai ales când ai copii și ești atent la oamenii care intră în viața ta”

Kim a adăugat: „Întotdeauna voi crede în dragoste și îmi voi dori asta, dar cred că mă simt atât de confortabil să îmi iau timpul necesar pentru a nu mă grăbi. Se întâmplă atât de multe lucruri încât nu mă simt singură.”

Citește și: