• Criticul de teatru şi profesorul universitar George Banu a murit, la vârsta de 79 de ani.
  • Constantin Chiriac, preşedintele Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, a anunţat vestea pe Facebook.
  • „Domnul George Banu a plecat la Cel Senin! Cale albă şi lumină, prieten drag! Nu pot vorbi mai mult!” , a scris Constantin Chiriac.

Criticul de teatru şi profesorul universitar George Banu a murit, la vârsta de 79 de ani.

Constantin Chiriac, preşedintele Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, a anunţat vestea pe Facebook.

„Domnul George Banu a plecat la Cel Senin! Cale albă şi lumină, prieten drag! Nu pot vorbi mai mult!” , a scris Constantin Chiriac.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Profesorul George Banu a plecat la Cer! Dumnezeu sa îl odihnească! A fost un Om deosebit. A participat la mai multe evenimente în Muzeul Naţional Brukenthal şi a scris mai multe texte introductive la albumele pe care le-am scris. Chiar în acest an la Editura Muzeului Naţional Brukenthal vă apare în luna februarie albumul Călătorie în lumea stampelor Meiji ce se bucură de un text din partea profesorului George Banu de la Universitatea Sorbona din Paris. Anul trecut a participat la 3 evenimente în Muzeul Naţional Brukenthal.

Am avut multe dialoguri cu domnia sa şi am fost deosebit de onorat să îi fiu alături, să vorbesc şi să punem la cale diferite evenimente. Aveam planificată împreună cu George Şerban o plimbare pe Sena în acest an cu George Banu. Maestre te vom purta întotdeauna în gând şi în tot ceea ce facem! Îţi mulţumesc! Este una din cele mai triste veşti pe care le-am primit! Drum lin spre stele şi spre marea scenă a Cerului!” , a postat şi Muzeul Naţional Brukenthal.