• Ron Cephas Jones a murit la vârsta de 66 de ani din cauza unor complicații medicale.
  • Actorul a suferit un dublu transplant de plămâni în 2020 din cauza unei boli pulmonare.
  • Actorul a fost nominalizat la un premiu Tony și a câștigat un premiu Drama Desk în 2022.

Ron Cephas Jones, starul din „This is Us”, care a fost premiat cu două Emmy-uri și a primit o nominalizare la Tony, a murit la vârsta de 66 de ani, scrie CNN.

Managerul lui Ron Cephas Jones, Dan Spilo, a spus că actorul a murit „din cauza unei probleme pulmonare de lungă durată.” Actorul a fost nominalizat la un premiu Tony și a câștigat un premiu Drama Desk în 2022 pentru rolul de pe Broadway al unui bucătar, mai exact în piesa „Clyde” a dramaturgului Lynn Notttage.

A suferit două operații în 2020

Actorul a suferit un dublu transplant de plămâni în 2020 din cauza unei boli pulmonare obstructive cronice și a petrecut aproape două luni într-un spital din Los Angeles.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

În „This is Us”, Ron Jones l-a interpretat pe William „Shakespeare” Hill, un tată a cărui viață se schimbă radical prin relația cu familia fiului său biologic Randall Pearson, interpretat de Sterling K. Brown.

„Unul dintre cei mai minunați oameni pe care lumea i-a văzut vreodată nu mai este printre noi”, a declarat Sterling K. Brown într-o postare pe social media după moartea lui Jones. „Lumea nu mai strălucește la fel. Fratele meu, te iubim și ne va fi dor de tine”, a adăugat el.

Actorul a jucat un rol principal în primele două sezoane ale serialului, dar a apărut în toate cele 6 sezoane ale serialului, care includea narațiuni cu salturi în timp care ofereau oportunități recurente pentru actorii săi chiar și după moartea personajelor.

Citește și: