• Programul de Crăciun al Familiei Regale este plin de activități de familie și mese glorioase deoarece toți se îndreaptă spre domeniul Sandringham din Norfolk pentru a sărbători.
  • Familia regală face schimb de cadouri pe 24 decembrie, înainte de a participa la o cină oficială.
  • După ce se înfruptă din micul dejun copios, familia ia parte la o serie de activități împreună înainte de a se aventura cu toții în diferite locații pentru a vizita alți membri ai familiei.

Fiecare familie are propriile tradiții în perioada sărbătorilor, iar familia regală nu face excepție. În acest an, Crăciunul va fi foarte diferit pentru familia regală, după decesul Reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022, dar nu există nicio îndoială că Regele Charles al III-lea va fi păstrat majoritatea tradițiilor lor de Crăciun.

În fiecare an, mulți dintre membrii familiei regale se adună la domeniul Sandringham din Norfolk pentru a sărbători împreună, festivitățile lor începând în Ajunul Crăciunului.

Printre cei care se aventurează de obicei la Norfolk alături de rege, în vârstă de 74 de ani, și de regina consort, de asemenea în vârstă de 74 de ani, se numără prințul și prințesa de Wales și cei trei copii ai lor – prințul George, în vârstă de nouă ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și prințul Louis, în vârstă de patru ani -, precum și Sophie, contesa de Wessex și prințul Edward.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Familia regală face schimb de cadouri pe 24 decembrie, înainte de a participa la o cină oficială, iar în ziua de Crăciun merg împreună la biserică înainte de a se înfrupta dintr-o cină festivă cu curcan cu tot tacâmul.

Ziua de Boxing Day este, de asemenea, plină de timp petrecut în familie, iar ziua începe cu un mic dejun extravagant. Un bufet incredibil este pregătit pentru familie, constând în kedgeree, un fel de mâncare alcătuit din pește în fulgi, orez, ouă fierte tari cu smântână și pudră de curry, servit alături de șuncă și ouă.

După ce se înfruptă din micul dejun copios, familia ia parte la o serie de activități împreună înainte de a se aventura cu toții în diferite locații pentru a vizita alți membri ai familiei. De obicei, Majestatea Sa și mulți dintre membrii familiei regale participă la o vânătoare de fazani – o tradiție de Boxing Day în rândul familiei regale. Cei care participă de obicei la vânătoarea anuală sunt Charles, Camilla, Kate, Prințul William, precum și familia Wessex.

Alte activități includ călăria și plimbările pe îndelete în jurul impresionantei proprietăți de 20.000 de acri. Odată ce ședința foto se termină, regele Charles și regina consort tind să plece imediat pentru a putea petrece restul zilei de Boxing Day cu cei doi copii ai Camilei – Laura, 44 de ani, și Tom, 48 de ani.

Prințul și Prințesa de Wales pleacă, de asemenea, imediat după ce activitățile s-au încheiat. Kate, în vârstă de 40 de ani, și William, fac călătoria din Norfolk până în Berkshire pentru a se bucura de distracția festivă alături de părinții lui Kate, Carole și Michael, și de restul familiei Middleton.