• Într-un omagiu emoționant adus regretatei regine Elisabeta a II-a, mesajul regelui a fost filmat în Quietrul Capelei Sfântul Gheorghe din Castelul Windsor.
  • Locul de veci al Majestății Sale se află în Capela memorială George al VI-lea de la reședința regală din Berkshire.
  • Totul are legătură cu strămoșii regelui, care este de origine germană. Sărbătorile de Crăciun încep pe 24 decembrie în Germania, când se face schimbul de cadouri.

Regele Charles va conduce familia regală în drumul spre slujba religioasă din ziua de Crăciun, dar festivitățile pentru familie încep mult mai devreme. Ajunul Crăciunului este o ocazie specială pentru familia regală și, fără îndoială, membrii mai tineri, cum ar fi cei trei copii ai prințului și prințesei de Wales, vor fi foarte emoționați.

Totul are legătură cu strămoșii regelui, care este de origine germană. Sărbătorile de Crăciun încep pe 24 decembrie în Germania, când se face schimbul de cadouri. De asemenea, este de obicei ziua în care se împodobește bradul de Crăciun. Cunoscută sub numele de Heiligabend Bescherung – care se traduce prin schimbul de cadouri în Ajunul Crăciunului – tradiția a fost popularizată de regina Victoria și de prințul Albert.

Pe lângă faptul că vor găzdui un prânz cu curcan în ziua cea mare, regele Carol și regina consort Camilla vor fi, de asemenea, înconjurați de membrii familiei lor pentru ceaiul de după-amiază în Ajunul Crăciunului, înainte de a face schimb de cadouri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Ulterior, familia regală se îmbracă pentru cină, bărbații purtând cravată neagră, iar femeile rochii de seară, iar masa fiind aranjată cu cele mai bune veselă. Palatul Buckingham a împărtășit vineri prima fotografie din discursul regelui din ziua de Crăciun, care va fi difuzat în această zi la ora 15.00.

Într-un omagiu emoționant adus regretatei regine Elisabeta a II-a, mesajul regelui a fost filmat în Quietrul Capelei Sfântul Gheorghe din Castelul Windsor. Locul de veci al Majestății Sale se află în Capela memorială George al VI-lea de la reședința regală din Berkshire.