• Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se țin de mână cu părinții lor în noua fotografie de Crăciun.
  • Familia se pregătește pentru primul sezon de sărbători de la moartea reginei Elisabeta în septembrie, după care regele Charles al III-lea l-a făcut pe prințul William noul Prinț de Wales ca moștenitor al tronului.
  • Conform tradiției, familia regală urmează să petreacă ziua de Crăciun la Sandringham.

Kate Middleton și Prințul William au dezvăluit un nou portret al familiei lor – inclusiv al celor trei copii ai lor, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani, și Prințul Louis, 4 ani – care va fi folosit ca felicitare de sărbători în acest an. Imaginea îi arată pe cei cinci membri ai familiei ținându-se de mână, toți îmbrăcați lejer pentru o plimbare însorită. Atât prințul William, cât și prințesa Kate poartă blugi, în timp ce George, Charlotte și Louis poartă pantaloni scurți și adidași.

Împărtășesc o nouă fotografie a familiei pentru felicitarea de Crăciun din acest an!”, scrie în legenda instantaneului pe rețelele de socializare.

Imaginea a fost făcută de fotograful Matt Porteous la începutul acestui an în Norfolk. Familia petrece mult timp la casa lor de la țară Anmer Hall, care face parte din domeniul Sandringham al familiei regale, și se spune că este locul unde Kate se simte cel mai bine acasă. Anul trecut, prințul William și prințesa Kate au ales o fotografie inedită care îi arată pozând alături de copiii lor în timpul unei excursii private de familie în Iordania.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Țara are o semnificație pentru Kate, deoarece a locuit în Iordania timp de doi ani, în copilărie, când tatăl ei lucra pentru British Airways. De asemenea, prințul William a vizitat anterior Iordania în cadrul turneului său în Orientul Mijlociu în 2018.

Pentru fotografia din 2019, familia a pozat în pulovere confortabile pe o căpiță de fân, în fața unei grămezi mari de bușteni la Anmer Hall. Fiecare dintre ei afișează un zâmbet mare, inclusiv un zâmbet foarte larg al micuțului Louis, care este în față și în centru.

Tinerii membri ai familiei regale sărbătoresc probabil Crăciunul la școală în această lună. Potrivit site-ului web al școlii, festivitățile și oportunitățile de Crăciun fac ca acesta să fie și mai special pentru elevii noștri, fiecare copil participând la un eveniment de Crăciun, inclusiv Christingles, Nativities, concursuri de cântece de la Pre Prep House și, bineînțeles, serviciul nostru de colinde de sfârșit de semestru”.

Familia se pregătește pentru primul sezon de sărbători de la moartea reginei Elisabeta în septembrie, după care regele Charles al III-lea l-a făcut pe prințul William noul Prinț de Wales ca moștenitor al tronului.

Conform tradiției, familia regală urmează să petreacă ziua de Crăciun la Sandringham. În timpul vieții sale, regina Elisabeta lua trenul de la Londra la Norfolk în decembrie pentru a petrece sărbătorile la reședința de la țară. De obicei, ea rămânea la Sandringham până la aniversarea morții tatălui său, regele George al VI-lea, și până la urcarea ei pe tron, la începutul lunii februarie.