• Printre artiștii de la ceremonia de decernare a Premiului Earthshot se vor număra și Annie Lennox, Chloe x Halle și Ellie Goulding – și alte surprize sunt pregătite.
  • Goulding a spus într-o declarație că este o mare susținătoare a pasiunii prințului de Wales pentru mediu și împărtășește misiunea The Earthshot Prize.
  • Premiile vor fi înmânate de actorul Rami Malek, câștigător al premiului Emmy.

Billie Eilish aduce petrecerea pentru marea noapte a Prințului William la Boston. Cântăreața se află pe lista artiștilor care vor participa vineri seară la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot Prize de la Boston, unde prințul William și Kate Middleton vor fi invitații de onoare. Ea va cânta alături de fratele și colaboratorul ei FINNEAS.

Cântărețele britanice Annie Lennox și Ellie Goulding (care au cântat la recepția de nuntă a Prințului și Prințesei de Wales în 2011) se află pe afiș, alături de duo-ul R&B Chloe x Halle, au anunțat organizatorii.

Premiile vor fi înmânate de actorul Rami Malek, câștigător al premiului Emmy și personaj negativ din James Bond, de comedianta Catherine O’Hara și de actrița și activista Shailene Woodley. La fel ca anul trecut, prințesa Kate va înmâna și ea unul dintre prestigioasele premii.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT

Prințul William urmează să facă remarcile de închidere. Coprezentatorii acestui eveniment vor fi Clara Amfo de la BBC Radio și actorul și producătorul american de origine coreeană Daniel Dae Kim. Seara, care marchează finalul mai multor zile petrecute în Boston și care se concentrează pe premiile inovatoare de mediu acordate de Prințul William, va avea loc la MGM Music Hall din Fenway.

Prințul și Prințesa de Wales – care sunt încântați că se îndreaptă spre SUA pentru prima dată din 2014, când au vizitat New York – doresc să folosească platforma premiilor de vineri pentru a pune în lumină niște oameni incredibili care fac lucruri incredibile”, spune o sursă apropiată pentru PEOPLE.

Goulding a spus într-o declarație că este o mare susținătoare a pasiunii prințului de Wales pentru mediu și împărtășește misiunea The Earthshot Prize de a proteja și restaura planeta noastră. Sunt deosebit de entuziasmată de faptul că telespectatorii din întreaga lume vor afla despre soluțiile inovatoare prezentate de cohorta de finaliști din acest an”.

Colega sa, artista Annie Lennox, a adăugat: Necesitatea urgentă de a proteja și de a restaura sistemele de mediu deteriorate ale Pământului nostru este esențială pentru supraviețuirea viitoare. Obiectivul Premiului Earthshot este puternic în ceea ce privește construirea unei Lumi fără deșeuri și Revigorarea oceanelor noastre. Prin urmare, sunt onorat să îmi împrumut vocea în sprijinul acestei misiuni ambițioase.”