• Kate Middleton a fost desemnată a patra cea mai stilată femeie din lume – cu nouă locuri înaintea controversatei sale cumnate Meghan Markle.
  • Locul patru în clasament o face cea mai elegantă prințesă din lume, potrivit studiului realizat de experții în țesături Dalston Mill Fabrics.
  • Meghan Markle adună doar 23.880 de căutări despre stilul ei pe lună și se află pe locul 13 în clasamentul general.

Kate Middleton a fost desemnată a patra cea mai stilată femeie din lume – cu nouă locuri înaintea controversatei sale cumnate Meghan Markle. Potrivit unui nou studiu, Kate se află în urma superstarului cântăreț Ariana Grande, Kendall Jenner și Billie Eilish doar pe locurile întâi, doi și, respectiv, trei.

Locul patru în clasament o face cea mai elegantă prințesă din lume, potrivit studiului realizat de experții în țesături Dalston Mill Fabrics. Compania a analizat datele de căutare pe Google pentru diverși termeni legați de stil pentru peste 200 de femei celebre din întreaga lume, pentru a determina cine are cel mai influent stil.

Grande a ocupat primul loc, cu o medie de 59.150 de căutări lunare efectuate în întreaga lume pentru termeni legați de stilul ei, în timp ce Kendall Jenner a primit o medie de 57.190 de căutări lunare pentru termeni legați de stilul ei, cel mai popular termen fiind „Kendall Jenner style”.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Billie Eilish ocupă locul al treilea, cu o medie de 52.300 de căutări lunare la nivel global pentru stilul ei vestimentar, în timp ce Kate Middleton a avut în jur de 41.800 de căutări medii lunare efectuate la nivel global pentru stilul ei. În mod defalcat, termenul de căutare „Kate Middleton fashion” este căutat de 9.500 de ori în fiecare lună, în timp ce Kate Middleton style” este căutat de 15.000 de ori lunar.

Meghan Markle adună doar 23.880 de căutări despre stilul ei pe lună și se află pe locul 13 în clasamentul general. Deasupra ei se află ultima prințesă Diana, pe locul nouă.

Un purtător de cuvânt al Dalston Mill Fabrics a declarat: Într-o lume în care industria modei devine din ce în ce mai dependentă de social media și de influență, acest studiu oferă o perspectivă fascinantă asupra femeilor care au cel mai de invidiat stil. Nume precum Prințesa Diana evidențiază, de asemenea, stilurile care trec testul timpului, alături de stilurile actuale, care sunt purtate de obicei de vedete precum Kendall Jenner și Zendaya.”