• Prințul Harry a încheiat recent un turneu mediatic pentru cartea sa de memorii.
  • După ieșirea lor, cuplul a stat de vorbă cu Winfrey pentru un interviu care a fost vizionat de 50 de milioane de persoane la nivel mondial.
  • Ducele și ducesa de Sussex au vorbit din nou într-un documentar Netflix în șase părți, lansat luna trecută.

Atunci când Oprah Winfrey s-a numărat printre numeroasele vedete care s-au unit în weekend pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a Anastasia Beverly Hills, mulți au crezut că Meghan Markle o va însoți. În timpul evenimentului din Los Angeles, care a sărbătorit celebrul brand de frumusețe al Anastasiei Soare, Oprah a primit un tort pentru a comemora cea de-a 69-a aniversare a sa, care a avut loc o zi mai târziu. Printre numeroasele celebrități prezente s-au numărat Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Rita Wilson, Sofia Vergara și Heidi Klum.

Ducesa de Sussex a păstrat în mod vizibil un profil scăzut în această lună. Soțul ei, Prințul Harry, a încheiat recent un turneu mediatic pentru cartea sa de memorii Spare”, care a fost publicată pe 10 ianuarie. Aceasta s-a vândut în 1,43 milioane de exemplare în prima zi de vânzare în Marea Britanie, SUA și Canada, devenind astfel cartea de non-ficțiune cu cele mai rapide vânzări din toate timpurile.

Christopher Andersen, autorul cărții The King”, a declarat pentru Fox News Digital că există un motiv întemeiat pentru care mama a doi copii a stat departe de lumina reflectoarelor. Trebuie să fiu sincer, am intervievat-o pe Oprah de mai multe ori de-a lungul anilor, începând de când a apărut pe scena națională în anii 1980″, a spus Andersen. Dacă există un lucru care o caracterizează pe Oprah, acela este loialitatea. Cred că oamenii înțeleg mai mult decât ar trebui în această presupusă desconsiderare. Eu cred, asupra situației, că atât Oprah, cât și familia Sussex își dau seama că acesta este un moment foarte delicat pentru Harry și Meghan, pe măsură ce ne apropiem de încoronarea regelui Charles.”

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Apariția la un eveniment atât de strălucitor, de profil înalt, cu celebrități de la Hollywood, pentru a o onora pe Oprah, nu este ceea ce au nevoie soții Sussex în acest moment”, a explicat el. Cu siguranță că i-ar da peste nas regelui Charles, ca să nu mai vorbim de un public britanic deja ostil. Sunt convins că Harry și Meghan rămân în relații de prietenie și că țin toată treaba cu Oprah la secret”.

Spare” este cea mai recentă dintr-un șir de declarații publice ale Ducelui și Ducesei de Sussex de când au părăsit viața regală în 2020. La vremea respectivă, ei au citat ceea ce au considerat a fi tratamentul rasist al ducesei de către mass-media și lipsa de sprijin din partea palatului.