• Harry a invitat-o pe Meghan să i se alăture în vacanță în Botswana, o țară superbă care i-a fost mereu aproape de inimă.
  • Și-au petrecut călătoria făcând safari, stând în jurul focului de tabără și bând cocktailuri făcute din apă de râu.
  • Ei s-au speriat într-una dintre nopți, când un vizitator neașteptat a apărut în fața cortului lor.

Ce faci la a treia întâlnire când ești un prinț britanic și o actriță americană de succes? Pleci într-o excursie de cinci zile în Africa, bineînțeles.

Programele încărcate au făcut ca Prințul Harry și Meghan Markle să aștepte mult timp pentru a se vedea după două prime întâlniri explozive, dar agendele lor s-au aliniat pentru o săptămână întreagă în vara anului 2016 – așa că au decis să profite la maximum de ea.

Harry a invitat-o pe Meghan să i se alăture în vacanță în Botswana, o țară superbă care i-a fost mereu aproape de inimă. Este locul în care a petrecut timp după moartea mamei sale, Prințesa Diana, și a făcut o mulțime de muncă de conservare acolo în anii care au urmat. Și-au petrecut călătoria făcând safari, stând în jurul focului de tabără și bând cocktailuri făcute din apă de râu. Dar, în principal, au stat de vorbă, au povestit și au început să se cunoască cu adevărat.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Dar s-au speriat într-una dintre nopți, când un vizitator neașteptat a apărut în fața cortului lor. În cartea sa de memorii Spare, Harry dezvăluie că un elefant a venit chiar lângă casa lor de pânză în timp ce dormeau, făcându-o pe Meghan să se ridice în picioare”. Dar câteva momente mai târziu, lucrurile au devenit și mai înfricoșătoare. Harry susține că cortul „s-a cutremurat” din cauza unui răget puternic. Leii.

Meghan a întrebat dacă vor fi bine, punându-și capul pe pieptul lui. Harry a răspuns: „Ai încredere în mine, te voi ține în siguranță”. Este o frază pe care Harry o repetă în cartea sa de memorii care a bătut recordul, vânzându-se în peste 750.000 de exemplare numai în Marea Britanie, și la care a făcut referire în mai multe interviuri televizate de când a părăsit familia regală.

Vorbind în timpul emisiunii lor de pe Netflix, Harry & Meghan, a spus:  Treaba mea este să îmi țin familia în siguranță. Dar natura faptului că m-am născut în această poziție… și nivelul de ură care este stârnit în ultimii trei ani, în special împotriva soției și a fiului meu, sunt în general îngrijorat pentru siguranța familiei mele”.

De asemenea, el a explicat anterior că unul dintre motivele pentru care a acceptat contractul său de mai multe milioane de dolari cu Netflix a fost acela de a avea suficienți bani pentru a plăti servicii de securitate pentru a-i ține în siguranță pe Meghan, Archie și Lilibet după ce bugetul de securitate al contribuabililor britanici a fost retras. Mai multe detalii despre vacanța romantică a lui Meghan și Harry în Africa au ieșit la iveală în biografia neoficială Finding Freedom.

Potrivit autorilor Omid Scobie și Carolyn Durand, Harry a fost „încântat de surprins” de cât de pragmatică a fost Meghan când a fost vorba de a se descurca” în timpul săptămânii. Ducesa ar fi împachetat foarte puține haine și și-a curățat fața cu șervețele pentru copii și s-a plimbat cu plăcere prin pădure dacă avea nevoie de o pauză la baie”.

Un prieten al cuplului a spus: Faptul că amândoi sunt la fel de fericiți doar aruncând un rucsac în spate și ieșind să exploreze… cred sincer că aceste experiențe nu se vor opri niciodată pentru ei”.