Ce vezi la Milano Fashion Week? MaxMara i-a adus un omagiu filozofului Hypatia cu modele care combină geometria cu stilul elegant

Milano demonstrează din nou că e un lider în modă. La Milano Fashion Week, Miuccia Prada și Raf Simons au impresionat cu o colecție creativă la Prada, inspirată de forme geometrice neobișnuite. De asemenea, MaxMara a adus un omagiu filozofului Hypatia cu modele care combină geometria matematică cu stilul elegant.

Milano Fashion Week e spectaculos și anul acesta. Prezintă colecții inovatoare și stiluri fascinante care au captivat publicul. E o explozie de glamour. Nu ai cum să nu-ți întorci capul!

Începem cu MaxMara. Evenimentul a început cu siluete elegante și multe supermodele. Colecția, numită „Science and Magic,” a inclus forme geometrice, fuste tricotate și haine moderne inspirate de filosoful, astronomul și matematicianul din secolul al IV-lea, Hypatia. Renumitul Bruno Bazaar a fost acolo și a văzut totul din prima linie.

Maestrul italian al extravaganței a decedat la începutul acestui an. Așa că astăzi, la Milano, Fausto Puglisi, directorul de creație al Cavalli, i-a adus un omagiu cu o colecție care a reinterpretat cele mai cunoscute semnături ale sale, cum ar fi rochiile transparente și penele colorate. Naomi Campbell a strălucit și ea pe podium. Și nu e pentru prima dată invitată la Milano Fashion Week.

Miuccia Prada și Raf Simons au impresionat astăzi la show-ul Prada pentru primăvara 2025. Designerii au creat un labirint albastru pe pistă, prezentând o serie de look-uri unice. Au inclus fuste de creion suspendate, curele decorative pe pantaloni de lână, rochii negre peste salopete pastelate și pălării ciudate de stil atomic.

Exit mobile version