• Chris Pratt vorbește deschis despre evoluția vocii sale pentru Mario în noul film „The Super Mario Bros. Movie”.
  • Chris a dezvăluit că prima sa încercare pentru Mario a fost respinsă deoarece semăna puțin prea mult cu Tony Soprano.
  • Aaron, directorul filmului, a vorbit anterior despre faptul că Mario nu are un accent italian în film.

Chris Pratt vorbește deschis despre originile vocii sale pentru Mario în noul film  „The Super Mario Bros. Movie” .Actorul în vârstă de 43 de ani, care a fost subiectul criticilor încă de când a fost distribuit în acest rol, a dezvăluit că vocea sa pentru personajul din jocurile video a evoluat, iar prima sa încercare a fost chiar respinsă de regizorii Aaron Horvath și Michael Jelenic, scrie Just Jared.

Vorbind pentru Entertainment Weekly, Chris a împărtășit că prima sa încercare pentru Mario a fost respinsă deoarece semăna puțin prea mult cu Tony Soprano.


 „Am intrat și ei au spus: E un pic cam New Jersey. Faci o chestie gen Tony Soprano” , și-a amintit el. „Vocea a fost o provocare foarte interesantă și descurajantă.” „Vorbind cu producătorii, ei au spus: Vrei să faci filmul Mario? Cred că amândoi [Charlie Day și cu mine] am spus da. Nici măcar nu ne-au întrebat: Care-i treaba? Și apoi a trebuit să exersăm cu adevărat și să ne dăm seama… sunt italieni? Sunt americani?”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Chris a continuat, spunând că știau „câte ceva despre vocea lui Charles Martinet, la care am adăugat expresiile „Wahoo!” și  „It’s a me!” și alte detalii specifice lui Mario, dar cum poți să creezi o narațiune de 90 de minute cu o linie emoțională și să creezi o persoană vie, care respiră și de care să-ți pese?” .

Charlie, care îi dă voce lui Luigi, a adăugat că amândoi „au încercat lucruri diferite, voci diferite. Din când în când îmi spuneau:  „Charlie, poate un pic mai puțin Goodfellas în asta”  – eu ziceam: „Bine! Cred că greșești, dar bine!” – până când au ajuns la ceva care le-a plăcut”.

Aaron, directorul filmului, a vorbit anterior despre faptul că Mario nu are un accent italian în film.