• The Super Mario Bros. Movie”, de la Universal și Illumination, a ajuns în cinematografe pe 5 aprilie.
  • Filmul este regizat de Aaron Horvath și Michael Jelenic și are la bază franciza de jocuri video de la Nintendo.
  • Din distribuție fac parte Chris Pratt în rolul lui Mario, Anya Taylor-Joy în rolul Prințesei Peach și Charlie Day în rolul lui Luigi.

Chris Pratt îl interpretează pe Mario, instalatorul italian cu mustață din Brooklyn și protagonistul din The Super Mario Bros. Movie”, scrie Business Insider. Distribuția și vocea lui Pratt au fost subiectul unor reacții intense din partea fanilor. Starul Marvel a declarat pentru Gizmodo că a înțeles reacția și că este recunoscător” pentru îngrijorare.

Există o bază de fani pasionați, iar eu sunt unul dintre ei. Înțeleg acest lucru”, a spus el. În mare parte, oamenii nu vor ca așa ceva să fie dat peste cap.” Între timp, co-regizorul Horvath a declarat pentru revista Total Film că alegerea lui Pratt pentru rolul lui Mario a fost absolut logică”.

Anya Taylor-Joy, nominalizată la Emmy, joacă rolul Prințesei Peach, conducătoarea Regatului Ciupercilor.

Recomandări

CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂND VEZI SEZONUL 4 DIN EMILY IN PARIS

La fel ca personajul ei, Taylor-Joy are părul lung și blond. Vedeta din Queen’s Gambit” s-a inspirat de la Prințesa Peach la premiera din Los Angeles a filmului The Super Mario Bros. Movie”, îmbrăcându-se într-o salopetă din piele roz Dior și mănuși asortate, care amintesc de personajul ei din film.

Nimeni nu este mai fericit decât Jack Black în legătură cu distribuirea sa în rolul lui Bowser. Bowser este răufăcătorul filmului, care fură Super Star și este hotărât să preia controlul asupra Regatului Ciupercilor.

De-a lungul turneului de presă pentru The Super Mario Bros. Movie”, Black l-a analizat pe Bowser prin ținutele sale. În timpul unei apariții la emisiunea The Kelly Clarkson Show” din martie, el s-a îmbrăcat într-un costum Bowser. Apoi, la premiera din Los Angeles, a purtat un costum care includea țepi pe spate și flăcări de-a lungul brațelor și picioarelor.

Actorul și comediantul Keegan-Michael Key îi dă voce lui Toad, rezidentul Mushroom Kingdom. Mario îl întâlnește pe Toad atunci când intră în Regatul Ciupercilor și cele două personaje fac echipă, împreună cu prințesa Peach, pentru a-l salva pe Luigi.

Citește și: