• Nu se știe încă dacă prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, vor participa la încoronare.
  • Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat că au fost invitați.
  • Încoronarea cade în ziua în care Archie împlinește patru ani.

Copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle nu vor fi invitați la încoronarea regelui Charles din luna mai, s-a afirmat. În timp ce Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de 21 de luni, se crede că au fost considerați prea mici” pentru a participa la ceremonia de la Westminster Abbey din 6 mai, se așteaptă ca nepoții reginei consort Camilla să fie invitați într-un rol oficial.

Nu se știe încă dacă prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, vor participa la încoronare, însă un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat că au fost invitați.

Se spune că unii membri ai familiei regale speră că, dacă cuplul va participa, vor fi așezați în Islanda”, iar MailOnline raportează că cuplul se poate aștepta la umărul rece”. O sursă a spus: Ei [Meghan și Harry] vor primi umărul rece de către foarte multe rude. Una dintre ele mi-a spus: Sper că vor fi așezați în Islanda”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mulți dintre membrii familiei pur și simplu nu mai vor să aibă nimic de-a face cu ei. Dacă trebuie să îi vadă la Încoronare, atunci așa să fie, dar nu vor să socializeze cu ei”.

Încoronarea cade în ziua în care Archie împlinește patru ani, așa că, dacă se află în Marea Britanie și participă la evenimentul istoric, este de așteptat ca prințul Harry și Meghan să dedice o parte din zi pentru a sărbători ziua cea mare a fiului lor. Tensiunea dintre familia Sussex și restul familiei regale a atins cote maxime în ultimii doi ani, după ce Meghan și Harry au lansat atacuri la adresa familiei lui Harry într-o serie de interviuri, un documentar și o carte de memorii.

Ei au făcut o serie de afirmații în interviul lor din 2021 cu Oprah Winfrey, iar Harry nu s-a abținut cu acuzațiile sale în cartea sa de memorii bombă, Spare, care a fost puternic mediatizată în ianuarie. Confirmând invitația lor la Încoronare, un purtător de cuvânt al Sussex a declarat editorului regal al Times, Roya Nikkhah: Pot confirma că Ducele a primit recent o corespondență prin e-mail de la biroul Majestății Sale cu privire la încoronare”.