• Neurografica este un instrument de gestionare a inteligenței emoționale în rezolvarea problemelor raționale prin desen.
  • Neurografica este o metodă de transformare și modelare a Realității prin desen.
  • Autorul metodei este Pavel Piskarev, arhitect și doctor în psihologie, filosof, coach ruso-israelian.

Cum ar fi dacă ai reuși să îți rezolvi problemele raționale prin desen? Dar și să transformi și să modelezi realitatea prin desen și culoare?

Alina Sasu, intructor de Neurografică, psiholog, specialist psihosomatic, facilitator în respirație holotropică, instructor neurografic și coach în sănătate a dezbătut subiectul la Aleph News.

„Școala noastră oferă cursuri de formare, unde oamenii simpli, dar și psihologi pot să învețe această metodă pentru a o putea practica zi de zi în diverse domenii de activitate”.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Cu nerografica poți ajunge la rezolvarea oricărei teme sau dorințe. Acesta este o tehnică ce ajută mintea să găsească resursele și rezultatele dorite”.

Neurofragica are la bază un patron neuronal. Metoda a fost descoperită, introdusă și studiată de Pavel Piskarev, care a inventat această metodă, preluând baze ale psihologiei, filosofiei, neurofiziologiei și alte metode comportamentale.

Citește și