• Muzicianul Dave Grohl a acuzat-o pe Taylor Swift că nu cântă live în timpul spectacolelor.
  • Dave Grohl: Noi chiar cântăm live.
  • Taylor Swift: Trupa care va cânta live pentru voi timp de trei ore și jumătate.

Taylor Swift a ripostat după ce Dave Grohl a sugerat că ea și trupa ei nu cântă live în cadrul turneului „Eras”, scrie The Independent.

Liderul Foo Fighters, în vârstă de 55 de ani, a declarat publicului prezent la concertul său de la Londra de sâmbătă (22 iunie) că a numit spectacolul trupei sale „Turneul erorilor”, deoarece au avut „mai multe ere și mai multe erori nenorocite”, deoarece „noi chiar cântăm live”.

Swift, în vârstă de 34 de ani, a părut să abordeze insinuarea lui Grohl pe scena spectacolului ei de pe Wembley, duminică seară (23 iunie), în timp ce le mulțumea fanilor pentru participarea la reprezentația ei de trei ore și jumătate.

Recomandări

LASCONI CANDIDEAZĂ LA PREZIDENȚIALE
LE PEN CONDUCE ÎN SONDAJE
NY TIMES, CONTRA LUI BIDEN
ELECTRIC CASTLE TE PROVOACĂ
PROTESTE DE AMPLOARE ÎN GERMANIA
ATENȚIE DACĂ MERGI ÎN GRECIA!

Vorbind în fața celor 90.000 de oameni care au umplut stadionul pentru cel de-al treilea spectacol din Londra al turneului Eras, Swift a spus că trupa ei merită „atât de multă” recunoaștere.

Ea le-a spus fanilor: „Ceea ce tocmai ați făcut este un moment de neuitat nu doar în viața mea, ci și în viața fiecărui membru al echipei noastre. Trupa care va cânta live pentru voi timp de trei ore și jumătate în seara asta.

„Merită asta atât de mult, la fel și fiecare dintre colegii mei artiști, iar voi ne-ați oferit asta cu atâta generozitate. Nu vom uita niciodată”.

Fanii Swift l-au criticat pe Grohl pentru gluma sa despre vedeta pop și trupa ei.

„Oh Tayvoodoo vine după el și o merită”, a scris o persoană pe X / Twitter.

„Nu se poate descurca cu faptul că o femeie este mai talentată și de succes”.

Un alt fan a adăugat: „Wow, Grohl e atât de irelevant încântat trebuie să folosească numele lui Taylor pentru pr gratuit? Jenant! Am crezut că poate mai mult de atât. Ce păcat!”.

În timpul celei de-a treia nopți a turneului Eras, iubitul lui Swift din NFL, Travis Kelce, a avut o apariție surpriză pe scenă în timpul melodiei „The Smalles Man Who Ever Lived”, de pe albumul The Tortured Poets Department, pozând drept unul dintre dansatorii de rezervă ai lui Swift.

Într-un videoclip distribuit pe X (fostul Twitter), Kelce poate fi văzut purtând un smoching și o pălărie neagră, înainte de a se îndrepta spre Swift.

În timp ce, de obicei, unul dintre dansatorii de rezervă este cel care o ridică pe Swift și o poartă pe scenă în timpul concertelor, iubitul ei a preluat frâiele de această dată. După ce a așezat-o pe Swift pe o canapea roșie, el a luat parte la actul performativ care a introdus următorul ei cântec, „I Can Do It With A Broken Heart”.

Citește și