• Kate Middleton și Emma Răducanu au jucat tenis împreună în 2021.
  • Emma Răducanu a participat la o campanie a brandului de lux Dior.
  • În 2021, tenismena a semnat un contract de sponsorizare cu brandul de lux Dior.

Emma Răducanu intră în spiritul brandului Dior. Jucătoarea de tenis uimește de data aceasta într-o campanie pentru brandul de lux, în care promovează noua versiune a genții The Lady 95.22 Bag.

Prima mea geantă pe care am purtat-o a fost Dior. Se întâmplă să fie acum un an, sunt destul de nouă pentru că sunt mereu în hainele mele sport. Dar, de asemenea, iubesc moda și cred că m-aș descurca.” , a declarat jucătoarea de tenis pentru Dior.

Emma Răducanu este ambasador al brandului de lux încă din 2001, după ce a reușit o cursă revoluționară până la titlul la US Open. Jucătoarea britanică a povestit, de altfel, în campanie, începuturile sale în tenis.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Aveam 5 ani când am început să joc tenis și cred că mi-a adus multe oportunități și m-a ajutat să cresc pentru că eram timidă și am crescut cu încredere și mă simt confortabil în multe situații.” , a mai spus ambasadoarea casei, Emma Răducanu.

Ambasadoarea casei, Emma Răducanu, reprezintă doar una dintre multiplele fațete ale feminității moderne canalizate de Dior Lady 95.22, noua geantă concepută de Maria Grazia Chiuri ca o evoluție a iconicei Lady Dior, reinterpretând elementele sale identitare stilistice printr-o prismă cu totul contemporană, într-un design care se întinde pe trei formate și două culori, cu o curea de umăr detașabilă și cu bretelele cu litere în nuanță de ruteniu. Rămâneți cu noi pentru că jucătoarea de tenis vorbește despre eleganță și adrenalină”. scrie Dior.