• Documentarul lui Harry și Meghan de pe Netflix îi va fi lăsat pe Regele Charles și pe Firmă disperați, consternați și dezamăgiți”, a susținut fostul corespondent regal BBC Jennie Bond.
  • Primele trei episoade din cele șase părți ale serialului-document Harry & Meghan au apărut pe Netflix săptămâna trecută – joi, 8 decembrie.
  • Al doilea volum urmează să fie difuzat joi.

Documentarul lui Harry și Meghan de pe Netflix va fi lăsat familia regală cu un sentiment de disperare, consternare și dezamăgire”, susține un expert. Fostul corespondent BBC Jennie Bond a adăugat că acuzațiile lansate de ducele și ducesa de Sussex au devenit neplăcute și murdare”.

Regele Charles se va fi simțit, de asemenea, dezorientat”, în timp ce consecințele emisiunii continuă, a spus Bond. Primele trei episoade din cele șase părți ale serialului-document Harry & Meghan au apărut pe Netflix săptămâna trecută – joi, 8 decembrie. Al doilea volum urmează să fie difuzat joi.

Bond spune că cele trei cuvinte care îmi vin în minte atunci când mă gândesc cum trebuie să se simtă Familia Regală în perioada premergătoare lansării următoarelor trei episoade sunt disperare, consternare și dezamăgire. Vor fi răniți și îndurerați. Charles trebuie să fie dezorientat de faptul că acest lucru continuă și continuă.”

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În cel mai recent trailer bombă al serialului Harry & Meghan de pe Netflix, cuplul discută despre experiențele lor de viață în Familia Regală – Meghan, în vârstă de 41 de ani, spunând că s-a simțit ca și cum ar fi fost aruncată în gura lupilor”.

Între timp, Harry, în vârstă de 38 de ani, a părut să ia o lovitură la Prințul William și la The Firm – acuzând monarhia de gazlighting instituțional”. În trailer, el a adăugat că au fost fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu”, dar nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi”.

Bond a spus: Avem surse de la palat care neagă că le-a făcut vreun rău lui Harry și Meghan – nu putem stabili cine spune adevărul. Deci, cred că responsabilitatea trebuie să fie pe Harry și Meghan, care fac acuzațiile, să le susțină și să nu mai arunce cu insulte generale împotriva familiei lor. Devine foarte neplăcut și murdar. Harry a vorbit despre faptul că este un joc murdar, ei bine, acest lucru este murdar”.

Am văzut atât de multe dintre rufele murdare ale familiei regale expuse în public, iar acest lucru este mult mai mult. Nu pot să rezolve asta în privat?”. De asemenea, Bond a susținut că decizia de a include un clip din interviul acordat de Diana în Panorama în serialul Netflix a fost vădit, deschis și cu vârf și îndesat jignitoare” pentru prințul William.