• Cei doi descriu de-a lungul noilor episoade cum, din perspectiva lor, poziția lor în cadrul familiei regale a devenit de nesuportat după o hărțuire constantă din partea presei britanice.
  • A fost terifiant să îl văd pe fratele meu țipând și strigând la mine, iar pe tatăl meu spunând lucruri care pur și simplu nu erau adevărate”, a spus Harry.
  • Mi-am dat seama că nu am fost doar aruncată la lupi, ci am fost hrănită de lupi”, a spus Meghan.

Ultimele episoade ale controversatului documentar Netflix al ducelui și ducesei de Sussex au fost publicate joi, detaliind despărțirea lor amară de restul familiei regale. Cel de-al patrulea, al cincilea și al șaselea episod din Harry & Meghan” acoperă provocările celor doi de la nunta lor din 2018, care au culminat cu decizia lor de a renunța la calitatea de membri activi ai familiei.

Harry a declarat că a cerut inițial un aranjament jumătate înăuntru, jumătate afară”, în care Harry și Meghan ar avea propriile lor locuri de muncă, dar ar lucra în continuare în sprijinul reginei, în timpul unei reuniuni de familie crâncene. Dar a devenit foarte clar foarte repede că acest obiectiv nu a fost pus în discuție sau dezbătut”, a spus Harry.

A fost terifiant să îl văd pe fratele meu țipând și strigând la mine, iar pe tatăl meu spunând lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica mea stând liniștită acolo și asimilând totul”, a spus el, amintindu-și de conversațiile cu prințul William, prințul Charles de atunci și regina Elisabeta a II-a.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dar trebuie să înțelegeți că, din perspectiva familiei, în special din perspectiva ei, există moduri de a face lucrurile. Iar misiunea și scopul ei suprem, responsabilitatea, este instituția… ea va merge pe baza sfaturilor pe care le primește”, a spus Harry.

Cei doi descriu de-a lungul noilor episoade cum, din perspectiva lor, poziția lor în cadrul familiei regale a devenit de nesuportat după o hărțuire constantă din partea presei britanice și o nepăsare repetată față de bunăstarea cuplului în interiorul zidurilor palatului.

Harry a lăsat să se înțeleagă că a existat gelozie din partea altor membri ai familiei regale față de Meghan, având în vedere atenția mediatică de care se bucura aceasta. Problema este atunci când cineva care se căsătorește în, care ar trebui să fie un act secundar, fură apoi lumina reflectoarelor sau face treaba mai bine decât persoana care s-a născut pentru a face acest lucru”, a spus el.

Asta îi supără pe oameni. Supără echilibrul. Pentru că ai fost făcut să crezi că singurul mod în care organizațiile tale caritabile pot avea succes și în care misiunea ta poate crește este dacă ești pe primele pagini ale acelor ziare.”

Iar Meghan a discutat despre experimentarea ideilor suicidare, spunându-le realizatorilor de film că ea credea că toate acestea se vor opri dacă nu sunt aici. Și ăsta a fost cel mai înfricoșător lucru, era o gândire atât de clară”.

Am făcut tot ce am putut pentru a-i face mândri și pentru a face cu adevărat parte din familie”, a spus Meghan în cel de-al cincilea episod, vorbind despre relația ei cu ceilalți membri ai familiei regale. Și apoi bula s-a spart”.

Mi-am dat seama că nu am fost doar aruncată la lupi, ci am fost hrănită de lupi”, a mai spus ea.