• Ești asteptat cu expoziții, concerte, teatru, proiecții de filme și preparate culinare delicioase specifice zonei Mătăsari.
  • Pentru ediția din acest an, organizatorii au pregătit un amestec de muzică, cinematografie, voie bună și preparate speciale.
  • Intrarea la Femei pe Mătăsari 2024 este gratuită și în acest an.

Femei pe Mătăsari, unul dintre cele mai vechi și populare festivaluri din București, revine în acest weekend cu o nouă ediție plină de evenimente diverse. Ești asteptat cu expoziții, concerte, teatru, proiecții de filme și preparate culinare delicioase specifice zonei Mătăsari.

Pentru ediția din acest an, organizatorii au pregătit un amestec de muzică, cinematografie, voie bună și preparate speciale, amestec similar cu acest colț din București unde secolul XXI se îmbină armonios cu clădirile și atmosfera de odinioară. Intrarea la Femei pe Mătăsari 2024 este gratuită și în acest an, acesta fiind încă un motiv să dați o fugă la festival într-una dintre zilele din acest weekend.

„E plină strada de oameni, de copii. Avem de la teatru la film, muzică, voie bună și tot ceea ce poți găsi pe o stradă de la o margine de București care chiar inspiră orașul. Vrem să spunem că orașul se schimbă, orașul vibrează și dacă pui un pic de artă, de pasiune, de frumos, lucrurile se transformă”, a explicat Iulian Văcărean, organizator, la Aleph News.

Recomandări

CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL

Citește și