• Mixul de grifon Kodi, care îl interpretează pe Cosmos în comedia-dramă elvețiană, l-a învins la limită pe Xin, un sighthound.
  • Ambii câini păreau să se bucure de lumina reflectoarelor.
  • Kodi a lătrat alături de muzică, în timp ce „Chihuahua” a lui DJ BoBo răsuna din difuzoare și a făcut trucuri pe două picioare.

Mixul de grifon Kodi, care îl interpretează pe Cosmos în comedia-dramă elvețiană, l-a învins la limită pe Xin, un sighthound care, în schimb, a plecat cu Marele Premiu al Juriului pentru drama chineză „Black Dog”. Premiile Palm Dog nu fac parte oficial din Festivalul de Film de la Cannes, dar onorează caninii care apar în filmele din cadrul festivalului, anunță AP News.

Într-o ocazie rară, care reflectă probabil creșterea popularității concursului, ambii câini au fost prezenți la Cannes pentru a-și ridica medaliile – în acest caz, colierele de câine. Ambii câini păreau să se bucure de lumina reflectoarelor. Kodi a lătrat alături de muzică, în timp ce „Chihuahua” a lui DJ BoBo răsuna din difuzoare și a făcut trucuri pe două picioare. Xin a avut o abordare mai relaxată, stând întins pe scenă în timp ce se bucura de adorație.

Desfășurate pe o plajă de pe faimoasa Croisette din Cannes, premiile oarecum haotice s-au bucurat de o participare numeroasă a câinilor locali, a stăpânilor lor și a jurnaliștilor de la festivalul de film. Barul a pus la dispoziție vin rose deasupra mesei pentru oaspeții umani și un șir de boluri de apă dedesubt pentru participanții canini.

Recomandări

CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL

Din punct de vedere istoric, mulți laureați nu au fost prezenți: Câștigătorul de anul trecut, Messi, a fost premiat in absentia pentru rolul lui Snoop din „Anatomia unei căderi”. Zgarda lui Palm Dog a fost în schimb înfășurată simbolic în jurul unui border collie pe nume Stan, căruia îi lipseau ochii albaștri pătrunzători ai actorului.

Citește și

Citește și