• Zurich va decide până la sfârșitul lunii iunie dacă va depune o ofertă pentru a găzdui Eurovision 2025, conform Eurovoix News.
  • Consiliul municipal din Zurich solicită clarificări suplimentare privind organizarea concursului înainte de a lua o decizie.
  • Până în prezent, patru orașe elvețiene și-au exprimat public interesul pentru găzduirea Eurovision 2025: Basel, Geneva, St. Gallen și Zurich.

Zurich va decide dacă depune sau nu o ofertă pentru a găzdui Eurovision 2025 până la sfârșitul lunii iunie, scrie Eurovoix News.

Consiliul municipal din Zurich a declarat că are nevoie de clarificări suplimentare cu privire la Eurovision Song Contest 2025 înainte de a lua o decizie cu privire la depunerea sau nu a unei oferte. SRG SSR, radiodifuzorul național elvețian și difuzorul gazdă a concursului din 2025, va oferi informații cheie cu privire la organizarea concursului. După primirea și revizuirea acestor informații, Consiliul municipal din Zurich va lua o decizie cu privire la oferta lor până la sfârșitul lunii iunie.

Un purtător de cuvânt al consiliului municipal a declarat anterior că licitația este studiată „cu prioritate ridicată”. Dacă licitația va merge înainte, locul cel mai probabil ar fi Hallenstadion, care este a doua cea mai mare arenă acoperită din Elveția.

Recomandări

CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL
PLAJELE DIN SINGAPORE, ACOPERITE DE PETROL
PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL

Până în prezent, patru orașe din Elveția și-au arătat public interesul de a găzdui Eurovision 2025. Acestea sunt:

  • Basel
  • Geneva
  • St. Gallen
  • Zurich

Eurovision 2025

Eurovision Song Contest 2025 va avea loc în Elveția, după victoria lui Nemo cu „The Code”. Elveția a câștigat Eurovision Song Contest pentru a treia oară, după ce a câștigat edițiile din 1956 și 1988 ale competiției. În săptămânile următoare, vor avea loc discuții cu potențiale orașe gazdă din Elveția.

Citește și