• Auckland din Noua Zeelandă a salutat noul an cu focurile de artificii vibrante anuale la emblematic Sky Tower al orașului.
  • Locuitorii națiunii Kiribati din Pacific au început noul an cu o oră mai devreme.
  • Se așteaptă ca milioane de oameni să ia parte la sărbătorile din întreaga lume în următoarele ore.

UPDATE – La mulți ani, Bangladesh!

Bangladesh și capitala sa, Dhaka, tocmai au intrat în noul an. Bhutanul, Kârgâzstanul și estul Kazahstanului tocmai au trecut peste tot în 2024.

Un an Nou fericit tuturor!

UPDATE – Myanmar și Insulele Cocos sărbătoresc sosirea anului 2024

Myanmar și Insulele Cocos – un teritoriu australian îndepărtat din Oceanul Indian – tocmai au sărbătorit sosirea anului 2024. La mulți ani tuturor!

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

UPDATE – La mulți ani, Bangkok, Hanoi și Jakarta!

Noul an a sosit la Bangkok, Hanoi și Jakarta. Un an Nou fericit tuturor!

UPDATE – Hong Kong întâmpină anul 2024

Hong Kong-ul intră în noul an. Sărbătorile orașului includ un muzical de artificii de 12 minute susținut de Victoria Harbour – cel mai lung și cel mai mare spectacol pe care orașul a experimentat vreodată.

Zeci de mii de oameni din jurul portului se bucură de spectacolul spectaculos al pirotehnicii.

Spectacolul – cu tematica Anul Nou – Noua Legendă – descrie anotimpurile în schimbare și frumusețea naturii. Puteți viziona apăsând butonul Redare din partea de sus a acestei pagini.

UPDATE – Teritoriul de Nord al Australiei întâmpină anul 2024

Noul an a sosit și în Teritoriul de Nord al Australiei, ceea ce înseamnă că acum este 2024 în Darwin, Alice Springs și Tennant Creek. La mulți ani tuturor celor de acolo! Australia de Vest va fi următoarea parte a țării care va saluta noul an.

UPDATE – La mulți ani, Sydney!

Este acum 2024 în părțile de est ale Australiei, Sydney, Canberra și Melbourne devenind cele mai recente orașe care întâmpină noul an.

Spectacolul de artificii foarte așteptat de la Sydney Harbour Bridge și Opera House luminează orizontul orașului sub sunetele uralelor entuziaste ale spectatorilor.

Mulțimile au început să se adune încă de la primele ore ale dimineții în speranța de a găsi un loc bun pentru a urmări evenimentul.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Mii de oameni s-au adunat la Sky Tower din Auckland, Noua Zeelandă – primul oraș important din lume care sărbătorește noul an, scrie BBC.

O numărătoare inversă de 10 secunde proiectată pe baza turnului a declanșat focul de artificii orbitor, care a atras uralele și aplauzele petrecăreților.

Cele două insule principale ale Noii Zeelande – Insula de Nord și Insula de Sud – sunt ambele în același fus orar. Insulele Chatham, care se află la est, au un fus orar diferit cu 45 de minute înainte.

Sydney este la doar câteva ore distanță de a primi noul an cu extravaganța sa foarte așteptată de artificii de la Harbour Bridge și Opera House.

În timp ce așteptăm sosirea lui 2024 în mare parte din lume, iată câteva imagini cu festivitățile de Anul Nou care au loc în India, Nepal și Thailanda.

Citește și