• Zara a recunoscut că se străduiește să se țină de rezoluțiile ei, așa că a considerat că ar fi mai bine să nu creeze prea multe.
  • Cântăreața a promis să adere la obiceiuri mai plictisitoare” în 2024 pentru a se simți cea mai bine.
  • Ea a fost ocupată să lucreze la noul ei album Venus”, care va fi lansat la începutul anului viitor.

Rezoluția de Anul Nou a Zarei Larsson este să doarmă mai mult. Cântăreața în vârstă de 26 de ani – care a devenit celebră când a câștigat seria din 2008 a show-ului suedez de talente Talang”, la vârsta de doar 10 ani – a promis să adere la obiceiuri mai plictisitoare” în 2024 pentru a se simți cea mai bine, scrie Bang Premier.

Întrebată dacă va lua vreo rezoluție de Anul Nou, ea a declarat pentru BANG Showbiz: Să încerc să mă culc la timp. Să încerc să am o mică rutină plăcută! Trei mese pe zi, un program de somn bun, chestii plictisitoare. Cam asta e tot.”

Zara a recunoscut că se străduiește să se țină de rezoluțiile ei, așa că a considerat că ar fi mai bine să nu creeze prea multe, în cazul în care nu reușește să le mențină. Ea a adăugat: Cred că rezoluțiile de Anul Nou sunt foarte dificile. Nu vreau să mă limitez. Vreau să gătesc mai mult!”

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Cântăreața Carry You Home” a fost ocupată să lucreze la noul ei album Venus”, care va fi lansat la începutul anului viitor și care va face parte dintr-un an mare pentru vedetă.

Întrebată dacă are multe planuri, ea a spus: Nu, nu, nu. Absolut. Albumul meu va fi lansat pe 9 februarie, Venus, iar apoi va fi un fel de turneu. Îmi place foarte mult. Iubesc toate astea, cum ar fi, îmi place un promo la radio, îmi place o ședință foto, îmi place o ședință video, fac toate astea doar ca să pot pleca în turneu. Să cânt live este totul pentru mine. Cred că pentru mine, acest lucru [promovarea cântecelor sale] este foarte ușor, dar este pur și simplu distractiv. Ai ocazia să mergi și să vorbești cu oamenii despre tine și despre lucrurile pe care le iubești, să te îmbraci frumos și să te distrezi”.

Citește și