• O protestatară care a purtat o rochie în culorile steagului Ucrainei și-a turnat sânge fals pe ea.
  • Femeia a urcat pe covorul roșu în timpul unui eveniment pentru filmul „Acide”.
  • Ea a fost scoasă de pe covor de către ofițerii de securitate.

O protestatară îmbrăcată în culorile steagului Ucrainei a întors capetele la Festivalul de Film de la Cannes când s-a stropit brusc cu ceea ce părea a fi două pungi de sânge, spune Daily Mail. Femeia, fără nume, purta o rochie galbenă și albastră cu bijuterii și a fost văzută urcând pe scările covorului roșu în timpul unui eveniment pentru filmul „Acide”, duminică, la Cannes. După ce a escaladat câțiva pași, ea s-a oprit, s-a uitat la camerele de filmat, apoi a scos din decolteul rochiei două pungi cu un lichid roșu care semăna cu sânge.

Ea a ținut apoi cele două pungi deasupra capului și le-a spart, împroșcându-se cu lichidul. Și-a folosit mâinile pentru a se mânji cu el pe toată fața și pe trunchi. Înainte de a putea face mai mult, agenții de securitate s-au grăbit și au tras-o de pe scări. Fotografii au fost văzuți încercând să se înghesuie în jurul femeii pentru a o fotografia înainte ca aceasta să fie îndepărtată.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Sursă: BNN

Festivalul de Film de la Cannes de anul trecut a fost, de asemenea, întrerupt de o femeie care protesta față de violența sexuală din Ucraina. Protestatara topless avea pictat pe piept steagul țării, iar pe piept și pe abdomen avea pictate cuvintele „Nu ne mai violați”, potrivit CNN.

Citește și:

Instagram își revine după o întrerupere globală. În ce fel au fost afectați utilizatorii

VIDEO. Mașinile autonome impresionează pe circuitul Indianapolis Motor Speedway

VIDEO. Vulcanul Etna a erupt. Traficul aerian a fost restricționat