• Franța va redeschide cinematografele și cazinourile, iar competițiile sportive vor putea să se desfășoare cu public
  • La meciurile de fotbal va fi permis un număr maxim de 5000 de persoane
  • Numărul de persoane va putea fi schimbat în funcție de evoluția situației sanitare, a precizat guvernul

Franța a anunțat că va redeschide cinematografele şi cazinourile începând de luni, 22 iunie, iar stadioanele vor putea primi primi publicul din nou începând cu 11 iulie, transmite FR24.

Va fi permis accesul a maximum 5.000 de spectatori în timpul meciurilor de fotbal. Acest număr poate fi modificat în funcţie de îmbunătăţirea situaţiei sanitare începând de la jumătatea lui august, a precizat guvernul.

„Ameliorarea situaţiei sanitare” referitoare la epidemia de COVID-19 permite „să fie ridicate anumite restricţii, cu condiţia ca fiecare să menţină vigilenţa”, a precizat guvernul într-un comunicat, conform FR24.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Ligue 1 din acest sezon s-a încheiat definitiv pe 8 martie din cauza pandemiei cu noul virus, iar oficialii federaţiei de fotbal speră ca sezonul viitor să înceapă pe 23 august.

În funcţie de ameliorarea epidemiei cu noul virus, oficialii din Franţa au anunţat că redeschiderea cluburilor, târgurior, saloanelor precum şi undă verde pentru croazierele internaţioanle, în luna septembrie.