• Doritorii de distracție au început goana după locuri de cazare
  • Spațiile de cazare din hoteluri sunt deja ocupate în proporție de 70%
  • Dacă ești decis să te distrezi în septembrie, la Untold, să știi că și anul acesta grupul de pe Facebook, „Adoptă un Untold-ist” este valabil

Imediat după ce Untold și Electric Castle au anunțat datele evenimentelor pentru acest an, doritorii de distracție au început goana după locuri de cazare.

Spațiile de cazare din hoteluri sunt deja ocupate în proporție de 70%.

Se vor mai găsi locuri, pentru că noi punem la dispoziție locuri de cazare în unități hoteliere de tip cămin, ca în fiecare an și toate aceatea se vor găsi pe site-ul untold.com. De asemenea clujenii sunt prietenoși după cum se știe deja. Își pun la dispoziție apartamentele, casele, inclusiv curțile pentru cei care vor să vină cu rulota sau cortul”, a spus Edi Chereji, director de comunicare Untold.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Dacă ești decis să te distrezi în septembrie, la Untold, să știi că și anul acesta grupul de pe Facebook, „Adoptă un Untold-ist” este valabil. În fiecare an, peste 8.000 de oameni s-au cazat gratuit în Cluj astfel.

Continuăm tradiția la Cluj cu platforma “Adoptă un Untoldist” și ne era dor să începem. Sper ca în următoarea perioadă tot mai mulți clujeni să adopte un untoldist, dacă au o canapea liberă, o cameră liberă”, a spus Mihai Huțanu, fondator platforma “Adoptă un Untoldist”.

La hotelurile din Cluj, fanii festivalurilor, care așteptau cu nerăbdare momentul, nu și-au mai anulat rezervările de anul trecut, ci le-au reconfirmat.

Într-adevăr de ieri de când Untold a anunțat schimbarea datei festivalului au revenit clienții care aveau rezervări anterioare. Să știți că deja suntem rezervați în proporție de 70% pentru data respectivă. Astăzi am mai primit o veste bună, telefoanele au început să sune din nou pentru festivalul Electric Castle”, a afirmat Luiza Pașcu, manager UBA Acomodation.