Electric Castle 2021. Regulile de intrare la festival și locațiile în care va fi organizat

Mulțime de oameni la Electric Castle. PR Electric Castle: „Este clar că în acest moment, cea mai la îndemână variantă este vaccinul”. Sursa Foto: HEPTA
  • Organizatorii Electric Castle au anunțat marți, 8 iunie 2021, că festivalul va avea loc în perioada 6 – 15 august.
  • Festivalul Electric Castle 2021 va fi organizat în 30 de locații, în Cluj-Napoca și la Bonțida.
  • Renate Rozenberg, PR Electric Castle: „Vom avea peste 400 de acturi, nu vom avea doar concerte live. Va fi un mix artistic complex. Bonțida ne-am dorit, în mod special, să fie locul de start”.
  • PR Electric Castle: „Este clar că în acest moment, cea mai la îndemână variantă este vaccinul”.

Unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din România, Electric Castle, va avea loc în perioada 6 – 15 august 2021, conform anunțului făcut de organizatori.

Festivalul va fi organizat în 30 de locații, în Cluj-Napoca și la Bonțida.

Renate Rozenberg, PR Electric Castle, a spus la Aleph News că vor fi peste 400 de acturi artistice și va fi un „mix artistic complex”.

PR Electric Castle, despre regulile de intrare la festivalul din august: „Cea mai la îndemână variantă este vaccinul”

Întrebată dacă nu a hotărât încă dacă este nevoie de vaccin sau test RT-PCR, Renate Rozenberg a spus că: „Ține mai puțin de noi. Sunt decizii pe care le iau autoritățile. Este clar că în acest moment, cea mai la îndemână variantă este vaccinul. Este gratis.

Sunt convinsă că până în august plaja de oameni care vor putea participa va fi mult mai mare.

Dar haideți să ne bucurăm că este o soluție sigură, nu doar pentru evenimente, ci în general pentru toți cei din jur și să apelăm la ea. Este gratuită și este la îndemână. Cei care nu pot, din anumite restricții, cu siguranță vor putea să apeleze la teste”.