• Chinezii au depus un brevet pentru vaccin Covid-19 înainte de pandemie
  • Cu doar 5 săptămâni înainte, China a anunțat că se transmite la om
  • Experți americani: „Covid-19 a fost realizat aproape sigur în laborator”
  • Joe Biden a cerut serviciilor secrete o anchetă în 90 de zile

Oameni de știință militari chinezi au depus un brevet pentru un vaccin Covid-19 ÎNAINTE ca virusul să fie declarat pandemie.

Cu doar 5 săptămâni înainte, China anunțase că se transmite de la om la om. Cea care a depus brevetul și care a lucrat îndeaproape cu directorul adjunct al Institutului din Wuhan, a murit în circumstanțe misterioase în mai anul trecut, la 3 luni de la depunere.

Între timp, un studiu realizat de 2 experți americani care au secvențiat genomul demonstrează că „aproape sigur, noul coronavirus a fost realizat în mod deliberat într-un laborator din China, înainte de a fi scurs în lume”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Zilele trecute, președintele american Joe Biden a cerut serviciilor secrete o anchetă pentru a stabili dacă virusul a fost sau nu creat într-un laborator chinez. Au la dispoziție 90 de zile.

Între timp, s-a răzgândit și Facebook – nu va mai elimina teoriile care susțin că virusul a fost creat într-un laborator in China. Iar Donald Trump nu s-a lăsat mai prejos – a cerut Chinei daune în valoare de 10 trilioane de dolari.