• Electric Castle a anunțat pe pagina de Facebook că în perioada 6 – 15 august va avea loc un festival EC 2021.
  • Festivalul se va desfășura la Bonțida și în centrul Clujului.
  • „10 zile, 30 de locații, 500 de concerte live și new media”, scrie echipa Electric Castle pe Facebook.
  • Renate Rozenberg, PR Electric Castle: „Vom avea peste 400 de acturi, nu vom avea doar concerte live. Va fi un mix artistic complex. Bonțida ne-am dorit, în mod special, să fie locul de start”.

Electric Castle anunță un nou festival în perioada 6 – 15 august, în centrul Clujului și la Bonțida.

Biletele vor fi puse la vânzare din 10 iunie, iar organizatorii spun că „vin la prețuri foarte bune la început”.

Renate Rozenberg, PR Electric Castle, a declarat la Aleph News că: „Normele pentru luna august nu sunt definite de autorități. Lucrurile evoluează într-o direcție care ne face foarte optimiști.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Din fericire, acest altfel de festival pe care îl organizăm în Cluj-Napoca și la Bonțida este foarte flexibil. Avem peste 30 de locații cu dimensiuni și accesibilitate diferite. Cred că vom putea cu toții să ne bucurăm de ceea ce marchează începutul evenimentelor mari muzicale din România după o pauză foarte lungă”.

Lineup-ul Electric Castle 2021

„Vom anunța toate detaliile și artiștii invitați în zilele următoare. Important de ținut minte este că vom avea peste 400 de acturi, nu vom avea doar concerte live. Vom avea și show-uri. Deci un mix artistic foarte complex.

De aceea am ales să mergem în foarte multe direcții. Avem 30 de locații, Cluj-Napoca și Bonțida. Bonțida ne-am dorit, în mod special, să fie locul de start. Acolo vom simți din nou acea energie, acea comunitate foarte strânsă în jurul nostru de peste opt ani”, a spus Renate Rozenberg.