• Italienii au fost atât de furioși la ideea de carbonara cu roșii”, încât conceptul american a ajuns la televiziunea națională – și mulți și-au vărsat furia și pe Twitter.
  • Acest lucru s-a întâmplat recent, când The New York Times a oferit o variantă pentru clasica carbonara.
  • Gurmanzii nu au fost prea încântați de această sugestie.

Italienii sunt foarte mândri de mâncarea lor, așa că, atunci când bucătarii încearcă să se joace cu rețetele tradiționale, se supără destul de tare. Acest lucru s-a întâmplat recent, când The New York Times a oferit o variantă pentru clasica carbonara.

În mod obișnuit, acest fel de mâncare constă din spaghete, guanciale (un tip de carne de porc conservată), ouă, brânză Pecorino Romano și multă piper negru. Ziarul s-a abătut de la această formulă, sugerând roșiile ca ingredient.

Promovând rețeta Smoky Tomato Carbonara” la sfârșitul săptămânii trecute, ziarul a spus: Roșiile nu sunt tradiționale în carbonara, dar dau un gust strălucitor acestui fel de mâncare.” De asemenea, au recomandat să se înlocuiască carnea de porc conservată cu slănină de spate, deoarece este disponibilă pe scară largă și conferă o notă afumată plăcută”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Gurmanzii nu au fost prea încântați de această sugestie. Controversata problemă nu numai că a fost discutată pe canalele naționale de știri din Italia, dar a creat și o furtună pe rețelele de socializare.

Un utilizator de Twitter a răspuns spunând: Acest lucru ar trebui să fie ilegal”. Un altul a scris: Raportez acest lucru pentru dezinformare despre paste. Nu există roșii în spaghetti carbonara. Adăugarea roșiilor îl transformă într-un alt fel de mâncare”.

Un al treilea a comentat: Aceasta este ultima picătură. Îmi voi anula abonamentul”. Iar un al patrulea a adăugat: Ummm, asta nu e carbonara. Ești la un pas de a adăuga ananas, nu-i așa?”.

Totuși, unii au apărat varianta cu carbonara, iar unul dintre respondenți a comentat: Arată delicios”. Altul a spus: Arată delicios, cred că o să fac spaghete în seara asta.”