• Prințesa de Wales a împlinit luni 41 de ani.
  • Anul trecut, Palatul Kensington a împărtășit trei portrete uimitoare pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a prințesei.
  • Între timp, cartea de memorii a cumnatului lui Kate, Prințul Harry, Spare, urmează să fie lansată a doua zi după ziua ei de naștere.

Prințesa de Wales a împlinit luni 41 de ani, iar regele Charles și regina consort Camilla au transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare către nora lor pentru a marca această ocazie. Kate și soțul ei, prințul William, sunt așteptați să se întoarcă la îndatoririle regale în această săptămână, dar este probabil ca cei doi să se fi bucurat de timp în familie împreună cu cei trei copii ai lor în ziua specială a prințesei.

În timp ce Kate a fost văzută în public de ziua ei de naștere în anii precedenți, ea își petrece de obicei ziua în privat. Anul trecut, Palatul Kensington a împărtășit trei portrete uimitoare pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a prințesei.

Regele Charles a salutat duminică membrii publicului după o slujbă religioasă la St Lawrence, Castle Rising, în apropiere de domeniul Sandringham, dar monarhul nu a fost însoțit de alți membri ai familiei. În anii precedenți, William și Kate au ieșit pentru slujba de Anul Nou.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Soții Wales și-au petrecut vacanța de Crăciun la reședința lor din Norfolk, Anmer Hall, și au participat la slujba religioasă din ziua de Crăciun de la Sandringham, alături de rege, regina consort și de membrii extinși ai familiei regale.

În timpul vacanței de Crăciun, familia de cinci persoane s-a bucurat și de o excursie pentru a-l vedea pe Moș Crăciun în Laponia, în Marea Britanie. Între timp, cartea de memorii a cumnatului lui Kate, Prințul Harry, Spare, urmează să fie lansată a doua zi după ziua ei de naștere, în care acesta a făcut o serie de afirmații despre relația sa cu fratele său, Prințul William, și despre modul în care William și Kate s-ar fi comportat față de soția lui Harry, Meghan Markle.