• Prințul Harry a recunoscut că are regrete că a vizionat scenele de sex ale soției Meghan Markle din serialul „Suits”.
  • Harry a glumit că a avut nevoie de „terapie cu șocuri electrice” pentru a nu se mai gândi la scenele fierbinți ale fostei actrițe.
  • În memoriile sale, Harry ar fi afirmat, de asemenea, că William l-a atacat fizic în timpul unei dispute despre Markle.

Prințul Harry a recunoscut că are regrete că a vizionat scenele de sex ale soției Meghan Markle din serialul „Suits”. Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a povestit în cartea sa de memorii „Spare”, care urmează să apară, că a făcut „greșeala de a căuta pe Google și de a viziona online unele dintre scenele ei de dragoste” atunci când a început să se întâlnească cu Markle, în vârstă de 41 de ani.

„Am fost martor la ea și la un coleg de distribuție care se maimuțăreau unul pe celălalt într-un fel de birou sau într-o sală de conferințe”, a scris Harry în memorii, potrivit Page Six. „Nu aveam nevoie să văd astfel de lucruri în direct.”

Harry a glumit că a avut nevoie de „terapie cu șocuri electrice” pentru a nu se mai gândi la scenele fierbinți ale fostei actrițe. Înainte de a se căsători cu Harry, în mai 2018, ducesa de Sussex a jucat în serialul american timp de șapte sezoane, din iunie 2011 până în aprilie 2018. Ea a interpretat-o pe avocata Rachel Zane, în timp ce Patrick J. Adams l-a interpretat pe iubitul și eventualul soț al acesteia, Mike Ross.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Meghan Markle a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson între 2011 și 2014. În 2016, Adams s-a căsătorit cu actrița Troian Bellisario, cu care se întâlnea din 2010. Adams și absolventa din „Pretty Little Liars” au fost prezenți la nunta regală a lui Harry și Meghan Markle la capela St. George din Londra. În cartea sa de memorii, Harry a descris, de asemenea, modul în care fratele său, prințul William, și soția lui William, Kate Middleton, au reacționat când a dezvăluit că se întâlnește cu Markle. Cei doi au fost apropiați din punct de vedere sentimental pentru prima dată în vara anului 2016.

Harry a scris că a fost luat prin surprindere atunci când prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, i-ar fi spus „f— off”, potrivit Page Six. „Am fost nedumerit, până când Willy și Kate mi-au explicat că sunt telespectatori obișnuiți – nu, religioși – ai serialului „Suits””, a susținut el.

Harry a adăugat că nu a anticipat că fratele său mai mare și cumnata sa îl vor „bombarda” cu întrebări despre actriță: „În tot acest timp m-am gândit că Willy și Kate nu ar putea să o primească pe Meg în familie, dar acum trebuia să îmi fac griji că o vor hărțui pentru un autograf”, a scris el.

Relația anterior apropiată a fraților a fost tensionată de când Harry și Meghan Markle au renunțat la rolurile lor regale în 2020. În memoriile sale, Harry ar fi afirmat, de asemenea, că William l-a atacat fizic în timpul unei dispute despre Markle. „Spare” urmează să fie lansat în Statele Unite pe 10 ianuarie.