• Prinţul Harry susţine în cartea sa autobiografică că a fost bătut de fratele său, William.
  • Fratele mai mare și moștenitor al tronului ar fi numit-o pe actrița americană „nepoliticoasă” , „dificilă” și „agresivă” , potrivit unui extras din carte pe care cotidianul britanic The Guardian l-a obținut.
  • Confruntarea ar fi avut loc în casa Prinţului Harry din Londra, în 2019.

În autobiografia sa care va fi publicată pe 10 ianuarie, cel mai tânăr dintre cei doi fii ai lui Charles al III-lea relatează că fratele său l-ar fi aruncat la pământ” în timpul unei discuții despre soția sa, Meghan Markle.

În mult-așteptata autobiografie pe care urmează să o publice, prințul Harry povestește o altercație violentă cu fratele său William din cauza soției sale Meghan Markle. Fratele mai mare și moștenitor al tronului ar fi numit-o pe actrița americană nepoliticoasă” , dificilă” și agresivă” , potrivit unui extras din carte pe care cotidianul britanic The Guardian l-a obținut. Cearta ar fi avut loc în 2019 la Londra. În replică, Harry l-ar fi criticat pe William pentru că repeta” discursurile presei despre soția sa.

William mă apucă de guler, îmi smulge gulerul și… mă aruncă la pământ”

Confruntarea a escaladat, a scris Harry în The Supplicant, până când William m-a apucat de guler, mi-a rupt gulerul și… m-a aruncat la pământ” . Scena ar fi avut ca rezultat o rană vizibilă pe spatele lui Harry, potrivit acestuia. Am aterizat pe castronul pentru câini, care s-a spart sub spate, bucățile tăindu-mă. Am stat acolo o clipă, amețit, apoi m-am ridicat și i-am spus să iasă „, a scris The Guardian, citând din carte.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Potrivit The Guardian, această scenă de ceartă este una dintre numeroasele dezvăluiri ale cărții, care va fi disponibilă în întreaga lume începând cu 10 ianuarie și care promite să afecteze și mai mult imaginea familiei regale britanice, deja afectată de documentarul de succes Harry and Meghan, lansat în urmă cu o lună pe Netflix.

Cu toate acestea, într-un interviu recent acordat postului britanic ITV, fiul cel mai mic al regelui Charles al III-lea, care a fost în relații cu familia sa de când s-a exilat în California alături de soția sa Meghan și de copiii lor, a explicat că a vrut să reia legătura cu tatăl și fratele său.